Werken bij Wassink Autogroep

STAP IN BIJ WASSINK AUTOGROEP

Bij ons gaat solliciteren net even anders dan je gewend bent! Je hoeft namelijk geen CV of motivatiebrief te sturen als je geïnteresseerd bent in een job bij Wassink Autogroep!

Open sollicitatie

Lijkt het jou leuk om bij Wassink Autogroep te werken? Maar weet jij nog niet precies in welke rol? Klik dan op onderstaande button en vul het formulier in zodat wij kunnen kijken naar een geschikte plek binnen ons bedrijf.

Vacatures van Wassink Autogroep

GA AAN DE SLAG OP EEN VAN ONZE ANDERE AFDELINGEN

Word jij onze nieuwe collega op de afdeling: Marketing, ICT, HRM, Facility Management, Finance & Controlling, Transport, Lease of Wassink Business Services? Dan is dit jouw kans!
Bekijk de vacatures van Wassink Autogroep en maak de switch!

OVER ONS

Wassink Autogroep

Wassink Autogroep is een grote merkdealer met 18 vestigingen in Gelderland, Brabant, Limburg en Overijssel. Wij hebben ruim 350 medewerkers in dienst en zijn volop in ontwikkeling!

complete mobiliteit

Naast tien sterke merken – PeugeotCitroënDSOpel, FiatAbarth, FordHyundai, Kia en Jeep – biedt Wassink Autogroep een compleet pakket aan ondersteunende diensten.

Van deskundig aankoopadvies en professioneel onderhoud tot en met het regelen van de verzekering en financiering, schade via onze eigen schadebedrijven of een aantrekkelijk leasecontract via onze merkonafhankelijke leasemaatschappij Wassink Autolease.

STERKE SPELER

Wassink Autogroep vindt zijn oorsprong in het centrum van Winterswijk, waar de heer Wassink in 1970 zijn eerste auto’s verkocht. Ondertussen zijn we uitgegroeid tot één van de grootste holdings in de Nederlandse automarkt. Als gevolg van diverse overnames telt Wassink Autogroep nu achttien vestigingen in Arnhem, Boxmeer, Doetinchem, Enschede, Dodewaard, Heerlen, Nijmegen, Oss, Sittard, Ruurlo, Velp, Venlo, Venray, Winterswijk en Zutphen.

Ambitie

Onze ambitie is om de meest toonaangevende mobiliteitsaanbieder in de regio te zijn. Bovenal zijn wij trots op de tien automerken die wij mogen voeren op onze achttien vestigingen. Verder staan onze collega’s met veel passie klaar om alle verwachtingen te overtreffen. Bij ons wordt eerst de behoefte van de klant gepeild, daarna vertalen we de behoefte naar een product of dienst. Door onze persoonlijke benadering komen we dus samen verder. Als ambitieus dealerbedrijf zitten wij verder nooit stil, samen met onze strategische partners zullen wij altijd naar de toekomst blijven kijken.

Werkplaatsafspraak Bekijk Voorraad Bekijk onze acties Onze Vestigingen Contact Opnemen
HomeWerken bij Wassink Autogroep