Werken bij Wassink Autogroep

STAP IN BIJ WASSINK AUTOGROEP

Bij ons gaat solliciteren net even anders dan je gewend bent! Je hoeft namelijk geen CV of motivatiebrief te sturen als je geïnteresseerd bent in een job bij Wassink Autogroep!

Open sollicitatie

Lijkt het jou leuk om bij Wassink Autogroep te werken? Maar weet jij nog niet precies in welke rol? Klik dan op onderstaande button en vul het formulier in zodat wij kunnen kijken naar een geschikte plek binnen ons bedrijf.

Vacatures van Wassink Autogroep

GA AAN DE SLAG OP EEN VAN ONZE ANDERE AFDELINGEN

Word jij onze nieuwe collega op de afdeling: Marketing, ICT, HRM, Facility Management, Finance & Controlling, Transport, Lease of Wassink Business Services? Dan is dit jouw kans!
Bekijk de vacatures van Wassink Autogroep en maak de switch!

OVER ONS

Compleet in mobiliteit

Naast elf sterke merken – PeugeotCitroënDSOpelFiatAbarthAlfa RomeoFordHyundaiKia en Jeep – biedt Wassink Autogroep een compleet pakket aan ondersteunende diensten. Van deskundig aankoopadvies en professioneel onderhoud tot en met het regelen van de verzekering en financiering, schade via onze eigen schadebedrijven of een aantrekkelijk leasecontract via onze merkonafhankelijke leasemaatschappij Wassink Autolease.

Sterke speler

Wassink Autogroep vindt zijn oorsprong in het centrum van Winterswijk, waar de heer Wassink in 1970 zijn eerste auto’s verkocht. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste holdings in de Nederlandse automarkt. Door diverse overnames telt Wassink Autogroep nu 19 vestigingen in Arnhem, Boxmeer, Doetinchem, Elst, Dodewaard, Heerlen, Hengelo, Nijmegen, Oss, Sittard, Ruurlo, Velp, Venlo, Venray, Winterswijk en Zutphen.

Ambitie

Onze ambitie is om de meest toonaangevende mobiliteitsaanbieder in de regio te zijn. Wij zijn trots op de elf automerken die wij mogen voeren op onze 19 vestigingen. Met veel passie staan onze deskundige medewerkers dagelijks klaar om alle verwachtingen te overtreffen. Bij ons wordt eerst de behoefte van de klant gepeild, vervolgens vertalen we de behoefte naar een product of dienst. Door onze persoonlijke benadering komen we samen verder. Als ambitieus dealerbedrijf zitten wij nooit stil, samen met onze strategische partners zullen wij altijd naar de toekomst blijven kijken.

Werkplaatsafspraak Bekijk Voorraad Bekijk onze acties Onze Vestigingen Contact Opnemen
HomeWerken bij Wassink Autogroep