Over ons Wassink Autogroep

Echt bereiken wat ú wilt. Daar staat Wassink Autogroep voor. Wij willen dat u altijd tevreden in de auto stapt – of dat nu een gloednieuw model is, een betrouwbare occasion of een bedrijfswagen op maat. Daarom staan uw wensen bij ons centraal. Met onze kennis en kunde vertalen we uw behoeften in een helder advies. En dankzij onze innovatieve ideeën weet u zeker dat u er verder mee komt.

Compleet in mobiliteit

Naast elf sterke merken – Peugeot, Citroën, DS, Opel, Fiat, Abarth, Alfa Romeo, Ford, Hyundai, Kia en Jeep – biedt Wassink Autogroep een compleet pakket aan ondersteunende diensten. Van deskundig aankoopadvies en professioneel onderhoud tot en met het regelen van de verzekering en financiering, schade via onze eigen schadebedrijven of een aantrekkelijk leasecontract via onze merkonafhankelijke leasemaatschappij Wassink Autolease.

Sterke speler

Wassink Autogroep vindt zijn oorsprong in het centrum van Winterswijk, waar de heer Wassink in 1970 zijn eerste auto’s verkocht. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste holdings in de Nederlandse automarkt. Door diverse overnames telt Wassink Autogroep nu 19 vestigingen in Arnhem, Boxmeer, Doetinchem, Elst, Dodewaard, Heerlen, Hengelo, Nijmegen, Oss, Sittard, Ruurlo, Velp, Venlo, Venray, Winterswijk en Zutphen.

Ambitie

Onze ambitie is om de meest toonaangevende mobiliteitsaanbieder in de regio te zijn. Wij zijn trots op de elf automerken die wij mogen voeren op onze 21 vestigingen. Met veel passie staan onze deskundige medewerkers dagelijks klaar om alle verwachtingen te overtreffen. Bij ons wordt eerst de behoefte van de klant gepeild, vervolgens vertalen we de behoefte naar een product of dienst. Door onze persoonlijke benadering komen we samen verder. Als ambitieus dealerbedrijf zitten wij nooit stil, samen met onze strategische partners zullen wij altijd naar de toekomst blijven kijken.

Werkplaatsafspraak Bekijk Voorraad Bekijk onze acties Onze Vestigingen Contact Opnemen
HomeOver ons