Wassink ontzorgt...
GEWOON INSTAPPEN EN WEGRIJDEN

Over ons Wassink Autogroep

Echt bereiken wat ú wilt. Daar staat Wassink Autogroep voor. Wij willen dat u altijd tevreden in de auto stapt – of dat nu een gloednieuw model is, een betrouwbare occasion of een bedrijfswagen op maat. Daarom staan uw wensen bij ons centraal. Met onze kennis en kunde vertalen we uw behoeften in een helder advies. En dankzij onze innovatieve ideeën weet u zeker dat u er verder mee komt.

De vestigingen van Wassink Autogroep.

Compleet in mobiliteit

Naast vijf sterke merken – Peugeot, Citroën, DS, Kia en Ford – biedt Wassink Autogroep een compleet pakket aan ondersteunende diensten. Van deskundig aankoopadvies en professioneel onderhoud tot en met het regelen van de verzekering en financiering of een aantrekkelijk leasecontract.

STERKE SPELER

Wassink Autogroep vindt zijn oorsprong in het centrum van Winterswijk, waar de heer Wassink in 1970 zijn eerste auto’s verkocht. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste holdings in de Nederlandse automarkt. Door diverse overnames telt Wassink Autogroep nu 12 vestigingen in Arnhem, Boxmeer, Doetinchem, Dodewaard, Nijmegen, Oss, Velp, Venlo, Venray, Wamel en Winterswijk.

Ambitie

Onze ambitie is om de meest toonaangevende mobiliteitsaanbieder in de regio te zijn. Wij zijn trots op de vijf automerken die wij mogen voeren op onze twaalf vestigingen. Met veel passie staan onze deskundige medewerkers dagelijks klaar om alle verwachtingen te overtreffen. Bij ons wordt eerst de behoefte van de klant gepeild, vervolgens vertalen we de behoefte naar een product of dienst. Door onze persoonlijke benadering komen we samen verder. Als ambitieus dealerbedrijf zitten wij nooit stil, samen met onze strategische partners zullen wij altijd naar de toekomst blijven kijken.

Werkplaatsafspraak Bekijk Voorraad Bekijk onze acties Onze Vestigingen Contact Opnemen
HomeOver ons