Profiteer jij ook mee? Onze Kia acties

Elektrisch rijden

Bij Kia is er veel keuzevrijheid in aandrijfsystemen, zoveel keuze vind je nergens. Hybrid, Plug-In Hybrid, volledig elektrisch, met een elektrische Kia kom je verder dan je denkt. De e-Soul en de e-Niro hebben zelfs al een rijbereik tot respectievelijk 452 km en 460 km volgens WLTP. Als je daarbij bedenkt hoe vaak per jaar jij in één rit meer dan 200 km aflegt, snap je al snel: de actieradius van een elektrische Kia zegt in de praktijk meestal méér dan genoeg!

Bekijk alle elektrische modellen

nieuws Wassink Autogroep Vers van de pers

Echt bereiken wat ú wilt Wassink Autogroep

Verkoop
Dé Kia dealer in Arnhem, Boxmeer, Doetinchem, Nijmegen en Winterswijk is natuurlijk Wassink Autogroep. Met vijf Kia vestigingen zitten we altijd bij jou in de buurt. Op onze website maak je kennis met de nieuwste Kia modellen én een ruim aanbod aan Kia occasions. Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan gerust langs in onze showroom om onze Kia modellen van dichtbij te bewonderen. Wij bieden diverse lease mogelijkheden waaronder zakelijke lease en Private Lease. Wij gaan samen met jou op zoek naar de auto die bij jou past.

Onderhoud
Onze Kia specialisten staan voor je klaar in onze werkplaats. Voor onderhoud, APK keuring of een onverhoopte reparatie aan jouw Kia ben je bij Wassink Autogroep aan het juiste adres. Wij staan voor je klaar op één van onze Kia vestigingen in Arnhem, Boxmeer, Doetinchem, Nijmegen en Winterswijk.


Dankzij pure kwaliteit 7 Jaar garantie

  • Uitzonderlijke kwaliteit
  • Zorgeloos rijden
  • Volledige fabrieksgarantie
  • Geldig in heel Europa
  • Uitgebreide dekking
  • Lagere gebruikskosten. Hogere restwaarde
  • 100% overdraagbaar
Meer informatie

Onze diensten en services Bekijk de laatste werkplaatsacties

Altijd bij u in de buurt Onze Kia vestigingen

Wassink Autogroep Arnhem Kia
Wassink Autogroep Boxmeer
Wassink Autogroep Doetinchem
Wassink Autogroep Nijmegen
Wassink Autogroep Winterswijk
HomeKia