Onderhoud

Na de aanschaf van een nieuwe auto of een occasion of het afsluiten van een leasecontract, is het verstandig om uw auto tijdig te laten onderhouden. Een goed onderhouden auto is immers meer waard, heeft een langere levensduur en verkleint de kans op onverwachte problemen. Kom daarom met uw auto langs bij Wassink Autogroep voor onderhoud aan uw auto.

Onze vakkundige en technische monteurs gaan graag aan de slag met uw auto. Zij worden meermaals per jaar opgeleid/bijgeschoold om zo altijd up-to-date te zijn van de nieuwste ontwikkelingen in de autobranche. Zo zijn ze op de hoogte van de nieuwste elektrische modellen en kennen ze de huidige generatie auto’s. Daarnaast kunnen ze uw oldtimer weer in orde maken en steken ze graag de handen uit de mouwen voor een bijzonder exemplaar.

Plan onderhoud voor alle merken

Bij Wassink Autogroep worden elf merken vertegenwoordigd, te weten: Peugeot, Citroën, DS, Opel, Fiat, Abarth, Alfa Romeo, Ford, Hyundai, Kia en Jeep. Voor het beste onderhoud voor deze merken, bent u bij ons aan het juiste adres. Rijdt u een auto van een ander merk? Geen probleem! U kunt ook bij ons terecht met een auto van een ander merk.

Goed onderhoud aan uw auto is zeer belangrijk. U voorkomt hiermee dat u met onverwachte problemen langs de weg komt te staan. Daarnaast verhoogt u de verkeersveiligheid. U, uw passagiers en uw medeweggebruikers profiteren allen van goed onderhoud aan uw auto. Maak daarom snel een afspraak in onderstaande werkplaatsplanner of bekijk een van de pagina’s van onze merken voor meer informatie voor al het onderhoud aan uw auto.Werkplaatsafspraak Bekijk Voorraad Bekijk onze acties Onze Vestigingen Contact Opnemen
HomeOnderhoud