Elektrisch rijden Stap in de toekomst

Elektrisch auto rijden wordt steeds toegankelijker waardoor het ook interessanter wordt om een elektrisch aan te schaffen. Een elektrische auto heeft een lage CO-2 uitstoot wat ervoor zorgt dat er duurzaam auto gereden wordt. Het aantal elektrische modellen stijgt in een snel tempo, waardoor er steeds meer elektrische auto’s op de markt zijn. Wassink Autogroep heeft diverse modellen in haar assortiment die zowel volledig als deels elektrisch zijn.

Contact Offerte Voorraad nieuw

DE BELANGRIJKSTE VOORDELEN ELEKTRISCH RIJDEN

 • Lagere brandstof kosten
  Elektra is tot wel 50% goedkoper dan benzine en diesel. Hiermee bespaart u aanzienlijk op uw maandlasten.
 • Lagere onderhoudskosten
  Elektrische auto’s hebben minder bewegende delen en zijn daardoor minder gevoelig voor slijtage.
 • Beter voor het milieu
  Elektrische auto’s stoten geen CO² uit en zijn daardoor niet belastend voor het milieu.
 • Geen wegenbelasting
  Alle elektrische auto’s zijn vrijgesteld van wegenbelasting en BPM.
 • Subsidies
  Meerdere gemeentes in Nederland bevorderen het elektrisch rijden door middel van interessante subsidies en regelingen.

Particulier

Subsidie elektrische auto

Heeft u interesse in een elektrische auto? Dat kan nu erg interessant worden. U ontvangt nu namelijk subsidie op een elektrische auto. Particulieren kunnen vanaf 3 januari 2022 een subsidie aanvragen bij aanschaf van een elektrische auto of bij een Private Lease contract. Het gaat om € 3.325,- voor een nieuwe auto en € 2.000,- voor een gebruikte elektrische auto. Houdt hierbij rekening dat er

De regeling voor elektrische rijden is voor zowel nieuwe als gebruikte auto’s met een oorspronkelijke cataloguswaarde tussen de € 12.000,- en € 45.000,- en een minimale actieradius van 120 kilometer. De auto moet vervolgens drie jaar in Nederland bij dezelfde eigenaar blijven. Verkoopt u de auto binnen drie jaar? Dan moet u een deel van de subsidie terug betalen. Als men een leasecontract binnen vier jaar beëindigd dan stopt ook de subsidie, die in maandelijkse termijnen wordt uitbetaald. De subsidie kan maar één keer persoon aangevraagd worden.

Subsidie elektrische auto aanvragen?

Via deze link kunt u vanaf 3 januari 2022 een aanvraag indienen voor subsidie op een elektrische auto.

Zakelijke

Lage bijtelling

Bent u van plan om zakelijk een elektrische auto te gaan rijden? Dan profiteert u van een zeer gunstige bijtellingsregeling en kunt u profiteren van een aantrekkelijke investeringsaftrek.

Naast bovenstaande voordelen brengt een elektrische auto nog meer voordelen met zich mee. Als u zakelijk een elektrische auto rijdt dan profiteert u van een lage bijtelling van slechts 16%. Een ander bijkomend voordeel is dat parkeerplaatsen met een laadpaal voor elektrische auto’s zich vrijwel altijd op zeer gunstige plekken bevinden, zoals dichtbij het centrum of dichtbij de ingang van een bedrijf.

Mocht u nog meer informatie willen over het zakelijk aanschaffen van een elektrische auto, dan staan onze accountmanagers voor u klaar om alle vragen te beantwoorden. Neem contact op met onze accountmanager.

ONZE ELEKTRISCHE MODELLEN

Elektrisch rijden - DS 3 CROSSBACK

DS3 CROSSBACK E-TENSE

De eerste SUV van DS die 100% elektrisch is en met zijn luxe uitstraling zich onderscheid tussen alle andere elektrische auto’s. Een stoer, luxe en elegant karakter is de DS3 CROSSBACK. De actieradius van de DS3 CROSSBACK E-TENSE is 320 km. Het opladen hoeft bij DS niet lang te duren. Binnen 30 minuten is de batterij opgeladen voor 80%.

Bekijk model
Elektrisch rijen - Kia E-Niro

Kia e-Niro

Een auto die volledig elektrisch is maar toch sportief rijdt, dat is de nieuwe Kia e-Niro. Met een actieradius van maar liefst 455 kilometer staat de e-Niro klaar voor elk avontuur. Dit model is zeer rijk uitgerust wat het rijden zeer comfortabel maakt. Binnen 30 minuten is de accu weer opgeladen om 220 kilometer rijplezier te ervaren.

Bekijk model
Elektrisch rijden - E-Soul

Kia e-Soul

Een cross-over vol karakter en met een uitgesproken design. De Kia e-Soul heeft een actieradius van 452 kilometer waardoor dit model altijd energie heeft voor nieuwe avonturen. Ervaar het elektrisch rijden in een elektrische Kia.

Bekijk model
Elektrisch rijden

Peugeot e-208

De eerste volledig elektrische auto van Peugeot is de nieuwe compact Peugeot e-208. Met een actieradius van 340 kilometer beleeft u elektrisch rijden als een nieuwe rijsensatie. De nieuwe Peugeot e-208 is voorzien van herkenbare exclusieve details. Binnen 30 minuten is de tractiebatterij weer voor 80% opgeladen.

Bekijk model
Peugeot e-2008 elekrisch

Peugeot e-2008

Ontdek de eerste elektrische SUV van Peugeot. Een verrassende rijsensatie van volledig elektrisch rijden met tal van voordelen. De nieuwe e-2008 heeft een actieradius tot wel 310 kilometer. De Peugeot e-2008 SUV heeft hetzelfde krachtige, vloeiende en indrukwekkende design als de andere uitvoeringen met een verbrandingsmotor.

Bekijk model

Ford Mustang Mach-e

Een echte Amerikaan met een stoer uiterlijk en een luxe innerlijk, dat is de nieuwe Ford Mustang Mach-e. Met een actieradius van maar liefst 600 kilometer is deze SUV klaar voor elk avontuur. Aan deze krachtige SUV ontbreekt helemaal niets!

Bekijk model

Citroën ë-c4

Kies voor maximaal comfort en rijplezier met de elektrische Citroën ë-C4. Een nieuw ontwikkeld en onderscheidend design die voldoet aan alle verwachtingen. Een actieradius van wel 350 km. Ervaar zelf het comfort.

Bekijk model

Kia EV6

Met de nieuwe Kia EV6 tilt Kia elektrisch rijden naar een hoger niveau.
Een actieradius van 510 km (WLTP). De nieuwe oplaad techniek zorgt voor extreem korte oplaadtijden. Binnen 4,5 minuut is de Kia EV6 opgeladen tot 100 km.

Bekijk model

Fiat 500E

De elektrische 500e is de eerste elektrische stadsauto die voorzien is van het innovatieve rijassistentiesystemen die Level 2 autonoom rijden mogelijk maken. 

Bekijk model
Elektrische modellen + Plug-in Hybrid modellen

Plug-in-hybrid modellen

Naast onze volledig elektrische modellen hebben wij ook meerdere modellen in ons assortiment die deels elektrisch zijn, denk hierbij aan Plug-in-Hybrid modellen. Bekijk onze Plug-in-Hybrid modellen waaronder de nieuwe Ford Puma, Ford Kuga, DS7 CROSSBACK E-TENSE etc.

Bekijk alle elektrische modellen
Werkplaatsafspraak Bekijk Voorraad Bekijk onze acties Onze Vestigingen Contact Opnemen
HomeElektrisch rijden