Onderhoud

Iedereen wil op z’n Fiat kunnen rekenen als hij hem nodig heeft. De beste garantie daarvoor is uw Fiat regelmatig te laten controleren en onderhouden bij een erkende dealer of werkplaats. Wanneer het voorgeschreven onderhoud tijdig wordt uitgevoerd door onze speciaal opgeleide monteurs, die werken met de juiste gereedschappen en testapparatuur, en daarbij uitsluitend originele onderdelen gebruiken, komt dat bovendien het waardebehoud van jouw Fiat ten goede.

WAAROM IS REGELMATIG ONDERHOUD ZO BELANGRIJK?

Onderhoud ‘volgens het boekje’ met onder andere regelmatige controle van de remmen, vervanging van het luchtfilter en verversing van de motorolie, is de beste manier om uw Fiat in optimale conditie te houden. Het voorkomt een verslechtering van de rijeigenschappen en een toename van het brandstofverbruik en de emissies. Bovendien wordt het risico op pech onderweg er aanzienlijk door verkleind. Maak een account aan of login op myFiat om het onderhoudsschema voor uw auto te bekijken of te downloaden.

WELKE WERKZAAMHEDEN WORDEN BIJ EEN ONDERHOUDSBEURT UITGEVOERD?

Bij een onderhoudsbeurt worden niet alleen de motorolie ververst en het oliefilter vervangen, maar worden ook de transmissieolie, de koelvloeistof en remvloeistof gecontroleerd en zo nodig bijgevuld of, afhankelijk van het aantal gereden kilometers, ververst. Deze eenvoudige checks dragen bij aan een vlekkeloos functioneren van jouw Fiat en het behoud van zijn goede rijeigenschappen.

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK VOOR EEN ONDERHOUDSBEURT VAN JOUW FIAT.


HomeFiatOnderhoud