100% Elektrisch
Fiat Professional e-Scudo
Nu vanaf
€ 41.800,-

Fiat Professional e-Scudo

De gloednieuwe Fiat Professional E-Scudo is een rijdend meesterwerk dat u helpt om dingen voor elkaar te krijgen. Met de volledige reeks BEV-voertuigen met een actieradius van 330 km als beste in zijn klasse, biedt E-Scudo nieuwe mobiliteitsoplossingen die zijn afgestemd op de behoeften van vandaag. E-Scudo maakt de belofte waar van voertuigen die geen compromissen sluiten: hetzelfde laadvermogen, hetzelfde laadvolume en twee verschillende configuraties van batterijpakketten. De gloednieuwe E-Scudo, meer ruimte en minder stress, staat gelijk aan het volbrengen van meer missies.

Slimme oplossingen voor meer ruimte

Dingen passend maken kan persoonlijk zijn. Scudo weet hoe je dat makkelijker kunt maken. Dankzij het intelligente Magic Cargo-systeem kunt u alle ruimte rond de voorste passagiersstoel benutten om langere voorwerpen te plaatsen, zoals ladders, hout, pvc-buizen en meer.

Scudo is ontworpen en georganiseerd om elke dag slimme, compromisloze flexibiliteit te bieden. Of het nu gaat om de volledig elektrische versie of de efficiënte dieselmotoren van de laatste generatie, Scudo biedt tot 6,6 m3 laadvermogen en een laadvermogen tot 1400 kg. Die hoeveelheid ruimte garandeert u voldoende ruimte om uitrusting, materiaal of lading mee te nemen die u nodig hebt om uw werk naar het hoogste niveau te tillen.

Comfort en Veiligheid

Ervaar het comfort van het rijden in een bestelwagen die meer aanvoelt als een personenauto. Fiat Professional weet dat er niets belangrijker is dan ontspannen, geconcentreerd en comfortabel onderweg te
zijn. Dankzij een nieuw ontworpen voorzijde en drie comfortabele zetels voorin zijn de dagen van stugge rijeigenschappen, slechte wendbaarheid en oncomfortabele ritten voorbij dankzij de volledig nieuwe Scudo en E-Scudo.

Bekijk prijslijst

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, exclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de beschreven uitvoeringen. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeFiatModellenFiat Professional e-Scudo