100% Elektrisch
Fiat Professional e-Ducato
Nu vanaf
€ 54.500,-

Fiat Professional e-Ducato

De nieuwe Fiat E-Ducato is volledig elektrische en heeft alle kwaliteiten van de Ducato maar dan gecombineerd met een elektrische aandrijving. Een comfortabele elektrische Fiat bedrijfswagen die voldoet aan de nieuwste technologie. De Fiat E-Ducato heeft een actieradius tot wel 420 kilometer. Er zijn vier verschillende mogelijkheden om de accu van de Fiat bedrijfswagen op te laden.

Voorraad nieuw Offerte aanvraag

Comfortabele E-Ducato

Als ondernemer heeft u de mogelijkheid om de elektrische Ducato zelf samen te stellen door middel van verschillende uitvoeringen met daarbij diverse opties. Kies bijvoorbeeld voor een 7 inch touchscreen met DAB+ inclusief Bluetooth, Apple CarPlay en Android Auto waardoor u altijd verbonden blijft met uw klanten. Met een achteruitrijcamera en parkeersensoren achter wordt het nog gemakkelijker om in te parkeren of om goederen te laden of lossen.

Oplaadmogelijkheden

Bereid u voor op een 100% elektrische bestelwagen die u een gloednieuwe rijervaring biedt en waarmee u uw bedrijf naar het hart van het stadscentrum kunt brengen, zelfs waar er strenge milieueisen gelden. De elektrische versie heeft een actieradius tot 420 km dankzij de 110 kWh accu, drie verschillende rijmodi – Normaal, ECO en Power – en de mogelijkheid om de efficiëntie van de elektrische bestelwagen te optimaliseren door verschillende niveaus van regeneratief remmen.

Bekijk prijslijst

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, exclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de beschreven uitvoeringen. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeFiatModellenFiat Professional e-Ducato