Transport op een nieuw niveau
Fiat e-Ducato
Nu vanaf
€ 53.100,-

Fiat Professional e-Ducato

De nieuwe Fiat E-Ducato is volledig elektrische en heeft alle kwaliteiten van de Ducato maar dan gecombineerd met een elektrische aandrijving. Een comfortabele elektrische Fiat bedrijfswagen die voldoet aan de nieuwste technologie. De Fiat E-Ducato heeft een actieradius tot wel 360 kilometer. Er zijn vier verschillende mogelijkheden om de accu van de Fiat bedrijfswagen op te laden. De batterij van de E-Ducato kan binnen 30 minuten opgeladen worden waarnaar er 100 kilometer mee gereden kan worden.

Voorraad nieuw Offerte aanvraag

Comfortabele E-Ducato

Als ondernemer heeft u de mogelijkheid om de elektrische Ducato zelf samen te stellen door middel van verschillende uitvoeringen met daarbij diverse opties. Kies bijvoorbeeld voor een 7 inch touchscreen met DAB+ inclusief Bluetooth, Apple CarPlay en Android Auto waardoor u altijd verbonden blijft met uw klanten. Met een achteruitrijcamera en parkeersensoren achter wordt het nog gemakkelijker om in te parkeren of om goederen te laden of lossen.

Oplaadmogelijkheden

Iedere ondernemer heeft zijn eigen werkwijze, daarom heeft Fiat vier verschillende mogelijkheden voor het opladen van het accupakket. De smart-charge-aansluiting is geschikt voor zowel AC-laden (wisselstroom) als DC-laden (gelijkstroom). Bij AC-laden heeft u de keuze uit drie verschillende laadpuntvermogens: 7 kW, 11 kW en 22 kW. Aan een laadpaal met een vermogen van 22 kW kan in ongeveer een uur tijd genoeg stroom voor zo’n 100 kilometer* rijbereik in de stad worden bijgeladen. Indien nodig is ook DC-snelladen met een vermogen van 50 kW mogelijk. In dat geval duurt het bijladen van een rijbereik van 100 kilometer* niet langer dan 30 minuten.

* Waarden vastgesteld in WLTP-stadscyclus voor de L2H1- bestelwagen.

© 2023 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, exclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de beschreven uitvoeringen. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeFiatModellenFiat Professional e-Ducato