Ga voor 100% elektrisch en
Profiteer van €5.900,- subsidie!
De nieuwe elektrische Fiat 500
Fiat 500e
Nu vanaf
€ 31.190,-
Private lease
€ 419,-

Fiat 500e

De elektrische 500e is de eerste elektrische stadsauto die voorzien is van het innovatieve rijassistentiesystemen die Level 2 autonoom rijden mogelijk maken. Deze zogeheten ADAS-systemen nemen onder bepaalde omstandigheden functies over zoals het aanpassen van de snelheid en remmen wat het rijden in de stad nog veiliger maakt.

Met een volle accu kun je maar liefst 320 kilometer afleggen. In het merendeel van de gevallen is dit meer dan genoeg voor de dagelijkse ritten. Wanneer je alleen in de stad rijdt, hoef je waarschijnlijk niet eens elke dag de accu bij te laden, want dan kan het bereik oplopen tot ruim 450 kilometer.

Dit 500e is op verschillende manieren op te laden. De auto kan opgeladen worden door middel van snelladen. Een korte koffiepauze is bij wijze van spreken al voldoende om de accu bij te laden voor een hele dag stadsverbruik. De 85kW-snellaadfunctie kan in slechts 5 minuten voldoende worden opgeladen voor een bereik van 50 kilometer. In 35 minuten is de batterij voor 80% opgeladen. Snelladen is mogelijk bij elk openbaar snellaadstation.

Acties Contact

Subsidie

Reserveer uw elektrische Fiat 500 en profiteer als één van de eersten van de Fiat Subsidie Verdubbelaar. Kopers van elektrische auto’s kunnen vanaf 2 januari 2023 via de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland de subsidie voor elektrische personenauto’s voor particulieren aanvragen. De overheidssubsidie bedraagt € 2.950,- incl. BTW. Fiat verdubbelt deze subsidie (t/m 31 januari 2023, mits de overheidssubsidie beschikbaar is) tot € 5.900,- Als u nu een elektrische Fiat 500 reserveert, dan kunt u als eerste in aanmerking komen voor de overheidssubsidie.

Meer informatie

Elektrische 500 cabrio

Op zoek naar een elektrische Cabrio? Dan is de 500e wellicht een geschikt model voor jou! Stijlvol genieten van het mooie weer én ook nog eens duurzaam rijden. Dan wordt het nog leuker om een zonnige rit te plannen. Ervaar het elektrisch rijden in deze Italiaanse stadsauto. Vraag direct een Fiat 500e proefrit aan.

Private Lease een 500e

Benieuwd naar de mogelijkheden om een elektrische 500 Privé te leasen? Je rijdt een elektrische 500 al vanaf € 329,- per maand. Dit is inclusief verzekering, onderhoud en wegenbelasting. Het enige wat je nog moet doen is tanken. Onze verkoopadviseurs vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Vraag een Private Lease 500e offerte. 

Prijslijst

© 2022 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeFiatModellenFiat 500e