De nieuwe elektrische Fiat 500
Fiat 500e
Nu vanaf
€ 24.900,-
Private lease
€ 329,-

Fiat 500e

De elektrische 500e is de eerste elektrische stadsauto die voorzien is van het innovatieve rijassistentiesystemen die Level 2 autonoom rijden mogelijk maken. Deze zogeheten ADAS-systemen nemen onder bepaalde omstandigheden functies over zoals het aanpassen van de snelheid en remmen wat het rijden in de stad nog veiliger maakt.

Met een volle accu kun je maar liefst 320 kilometer afleggen. In het merendeel van de gevallen is dit meer dan genoeg voor de dagelijkse ritten. Wanneer je alleen in de stad rijdt, hoef je waarschijnlijk niet eens elke dag de accu bij te laden, want dan kan het bereik oplopen tot ruim 450 kilometer.

Dit 500e is op verschillende manieren op te laden. De auto kan opgeladen worden door middel van snelladen. Een korte koffiepauze is bij wijze van spreken al voldoende om de accu bij te laden voor een hele dag stadsverbruik. De 85kW-snellaadfunctie kan in slechts 5 minuten voldoende worden opgeladen voor een bereik van 50 kilometer. In 35 minuten is de batterij voor 80% opgeladen. Snelladen is mogelijk bij elk openbaar snellaadstation.

VERGROOT JE KANS OM TE KUNNEN PROFITEREN VAN DE SUBSIDIE IN 2022

Kopers van nieuwe elektrische auto’s kunnen vanaf 3 januari 2022 weer via de website van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) de subsidie voor elektrische personenauto’s voor particulieren aanvragen. De subsidie bedraagt €3.350.

Voor een gebruikte elektrische auto, is dit €2.000. De regeling is bedoeld om het elektrisch rijden voor particulieren betaalbaarder en dus aantrekkelijker te maken. De subsidie is in combinatie met zowel koop- als private leaseconstructies aan te vragen.

Vanaf 3 januari 2022 9:00 uur kun je weer subsidie aanvragen.

De overheid heeft o.a. de volgende voorwaarden aan de subsidie verbonden:
• Alleen van toepassing bij aanschaf van een 100% elektrische auto.Let op: de regeling is dus niet van toepassing op Hybride en Plug-in Hybride (PHEV) modellen.
• De oorspronkelijke cataloguswaarde van de auto moet tussen de €12.000  en €45.000 liggen.
• De actieradius van het model moet minimaal 120 kilometer bedragen.
• Bij beëindiging van een leasecontract binnen vier jaar, stopt ook de subsidie.
• Bij het aanschaffen van een andere auto binnen 3 jaar, zal de subsidie voor een deel moeten worden terugbetaald.

Ben jij geïnteresseerd in de 100% elektrische nieuwe Fiat 500? Dan kom je dus in aanmerking voor deze deze subsidie.

Fiat verdubbeld deze overheidssubsidie, dus de totale subsidie kan oplopen tot € 6.700,-

Offerte

Acties Contact

Elektrische 500 cabrio

Op zoek naar een elektrische Cabrio? Dan is de 500e wellicht een geschikt model voor jou! Stijlvol genieten van het mooie weer én ook nog eens duurzaam rijden. Dan wordt het nog leuker om een zonnige rit te plannen. Ervaar het elektrisch rijden in deze Italiaanse stadsauto. Vraag direct een Fiat 500e proefrit aan.

Private Lease een 500e

Benieuwd naar de mogelijkheden om een elektrische 500 Privé te leasen? Je rijdt een elektrische 500 al vanaf € 329,- per maand. Dit is inclusief verzekering, onderhoud en wegenbelasting. Het enige wat je nog moet doen is tanken. Onze verkoopadviseurs vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Vraag een Private Lease 500e offerte. 

Prijslijst

© 2022 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeFiatModellenFiat 500e