next-level software en services
Nieuwe Ford e-Transit
Vanaf
€ 58.825,-

Ford e-Transit

Volledig elektrische versie van ’s werelds bestverkochte bedrijfswagen

De nieuwe Ford E-Transit is volledig elektrisch en speciaal ontworpen om jouw bedrijf te helpen om haar duurzaamheidsdoelstellingen te halen, zonder in te leveren op robuustheid, capaciteit of veelzijdigheid. De actieradius van de Ford Transit E-Transit is 317 km actieradius (WLTP). Dit is voldoende voor om de dagelijkse werkzaamheden uit te kunnen voeren met deze Ford bedrijfswagen. De batterij heeft voldoende capaciteit om rekening te houden met verschillen in voertuigbelasting en weersomstandigheden. Daardoor is deze Ford bedrijfswagen ideaal voor stedelijk gebied met vaste rijroutes en leveringen in emissievrije rijzones.

Offerte aanvraag Contact

 

De E-Transit is ideaal voor de stad, vaste rijroutes en leveringen in emissievrije rijzones. De verschillende rijmodussen zijn specifiek afgestemd op de elektrische aandrijflijn. De Eco-modus beperkt de topsnelheid en acceleratie en past de werking van de klimaatregeling aan om de actieradius te maximaliseren. Met de optionele Pro Power Onboard, fungeert de Ford bedrijfswagen ook als mobiele stroombron voor het opladen van gereedschappen en apparatuur op werklocaties, met een vermogen van maximaal 2,3 kW.

Boordevol technologie

Het SYNC 4-infotainmentsysteem biedt de E-Transit een gebruiksvriendelijke 12-inch touchscreen, stoelverwarming. Afhankelijk van de uitvoering beschikt de E-Transit ook over een navigatiesysteem met parkeersensoren voor en achter. Ben je nieuwsgierig geworden naar de nieuwe E-Transit? Maak dan een afspraak voor een proefrit.

Moeiteloos opladen

Je kunt deze elektrische Ford bedrijfswagen op verschillende manieren opladen. Kies bijvoorbeeld voor snel laden via een van de krachtige oplaadstations. Thuis kun je ook eenvoudig de batterij opladen door de stekker gewoon in het stopcontact te steken.

Bekijk prijslijst

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, exclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeFordModellenFord e-Transit