100% Elektrisch
Citroën ë-Berlingo
Vanaf
€ 29.690,-

Citroën ë-Berlingo Van

Volledig elektrische Citroën bedrijfswagen

Ontdek de nieuwe elektrische Citroën ë-Berlingo Van, waar flexibiliteit, binnenruimte en laadvermogen samenkomen zonder concessies te doen aan comfort. Deze uitvoering biedt niet alleen het gemak van elektrisch rijden maar ook toegang tot steeds meer ingevoerde milieuzones, met een actieradius van maximaal 275 km.

Het ë-comfort van de Citroën ë-Berlingo Van:

De volledig elektrische Citroën bedrijfswagen biedt u het comfort van stil en gemakkelijk elektrisch rijden. De ë-Berlingo Van is voorzien van een accupakket met een capaciteit van 50kWh die goed is voor een actieradius van wel 275km. Voor verreweg de meeste gebruikers is dit voldoende voor een hele werkdag. Daarnaast bespaart u ook geld met een elektrische bedrijfswagen namelijk, lage gebruikskosten dankzij minder onderhoud, overheidssubsidies voor elektrische auto’s (aankoopsubsidie, lage bijtelling)

Om de actieradius zo groot mogelijk te maken, wint de aandrijflijn van de ë-Berlingo Van (bewegings)energie terug als elektriciteit wanneer de bestuurder het gas loslaat en als hij remt. Om extra energie terug te winnen kan de bestuurder de B-knop in de middenconsole indrukken. Het batterijpakket is ondergebracht onder de stoelen en de laadvloer, zodat de laadruimte nog even groot is als die van de overige Berlingo’s Van

Voldoende laadruimte

Rijd extra ontspannen met de elektrische Citroën ë-Berlingo Van, waar comfort een nieuwe dimensie krijgt:

  • Vrije toegang tot milieuzones.
  • Nul uitstoot, nul geluid, nul stress: geen trillingen, geen motorgeluid.
  • Snelle respons en soepel, schokvrij rijden.
  • Voorverwarming/-koeling van het interieur rechtstreeks vanaf het touchscreen van de auto of op afstand via de My Citroën-app.

Voldoende laadvermogen en laadruimte

Met een laadvolume van 3,30 tot 3,80 m3 bij de M-uitvoering en van 3,90 tot 4,40 m3 bij de XL-uitvoering, een laadvermogen tot 800 kg en 113 liter aan handige opbergruimte, behoudt de Citroën ë-Berlingo Van zijn veelzijdigheid en flexibiliteit. Het accupakket is slim ingebouwd in de bodem, waardoor de laadruimte ongewijzigd blijft.

De ë-Toggle-selectiehendel

In het interieur is alles gericht op rijcomfort en gebruiksgemak, met de ë-Toggle-selectiehendel waarmee u functies zoals Park, Rear, Neutral, Drive en Brake kunt selecteren. Kies de gewenste rijmodus:

  • Normal voor het beste compromis tussen actieradius en rijprestaties;
  • Eco voor optimaal energieverbruik;
  • Power voor dezelfde prestaties bij volle belading als onbeladen.
Bekijk prijslijst

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, exclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeCitroënModellenCitroën ë-Berlingo Van