Nu in de showroom
De nieuwe Kia Picanto

Nieuwe Kia Picanto

Maximale efficiency, lage CO2-emissies

De vernieuwde Picanto is voorzien van een 1,0-liter benzinemotor, die zich bij uitstek onderscheidt door zijn maximale efficiency en lage CO2-emissies. De atmosferische motor heeft verbeterde uitlaatgascirculatiekanalen en een geoptimaliseerde kleptiming aan de inlaatkant. Verder is de koeling van de verbrandingskamers verbeterd. De motor drijft de voorwielen aan via een handgeschakelde vijfversnellingsbak (5MT) of via de Automated Manual Transmission (AMT). Die laatste is gebaseerd op de manuele vijfversnellingsbak, waarbij het koppelen/ontkoppelen en schakelen automatisch verloopt. Daarmee biedt de AMT het beste van twee werelden: hij combineert de zuinige prestaties van een conventionele handgeschakelde versnellingsbak met het gemak van een automaat, waardoor het rijden in de stad nog comfortabeler is.

Wegligging: rijplezier en wendbaar in de stad

De wendbaarheid en rijeigenschappen van de vernieuwde Picanto zijn als vanouds sterk. Ze zijn te danken aan een onafhankelijke MacPherson veerpootophanging vóór en een torsiestang achterasconstructie, zonder de hoge rijstabiliteit negatief te beïnvloeden. De relatief lange wielbasis voor een auto in deze klasse onderstreept die rijkwaliteit en -stabiliteit nog eens extra. De besturing van de vernieuwde Picanto is direct, waarbij de stuuruitslag kleiner is dan bij veel concurrenten (2,8 omwentelingen). Daarmee is de Picanto ook bij lage snelheden in de stad eenvoudig te rijden. Omdat de voorwielen dicht op de voorzijde van de auto gepositioneerd zijn, is de hoeveelheid gewicht vóór de vooras beperkt, waardoor de auto extra wendbaar is.

 

Waarom Kia Nieuwe Kia Picanto Daarom Kia Nieuwe Kia Picanto

  • Jong, dynamisch en stijlvol
  • Compact
  • 3D tiger nose grille
De nieuwe Kia Picanto wordt standaard geleverd met:

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Private Lease vanafprijs per maand, bij een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (inclusief BTW). Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeKiaModellenNieuwe Kia Picanto