Jeep acties

There's only one

Avenger

WHAT YOU EXPERIENCE

De nieuwe Jeep® Avenger combineert de avontuurlijke rijervaring van een Jeep® met het rijgemak van een elektrische auto. Over een lege accu hoef je je geen zorgen te maken: drie minuten snelladen is genoeg om weer 30 kilometer verder te kunnen rijden. Daarnaast kun je de Avenger natuurlijk ook opladen aan elke openbare laadpaal of met een thuislader. De nieuwe Avenger is in elk detail een échte Jeep®: een auto gemaakt om grenzen te verleggen en nieuwe werelden te verkennen. Met zijn 18-inch velgen, onmiskenbare design en compacte voorkomen straalt hij uit dat hij zich door niets en niemand laat tegenhouden, waarbij de karakteristieke zevensleufs grille zijn Jeep-identiteit verder onderstreept.

VERZEKER JEZELF VAN € 2.950 SUBSIDIE

De nieuwe elektrische Jeep® Avenger valt binnen de subsidieregeling waarmee de overheid elektrisch rijden voor particulieren aantrekkelijker wil maken. Voor 2023 bedraagt deze subsidie 2.950 euro bij aanschaf van een nieuwe elektrische personenauto tot 45.000 euro. Maar let op! Het budget dat de overheid voor deze regeling heeft vastgesteld, is beperkt. En de afgelopen jaren is gebleken dat het aantal subsidieaanvragen groot is. De aanvragen kunnen gedaan worden vanaf 2 januari 2023, zorg dus dat je er op tijd bij bent!

De Avenger is de eerste 100% elektrische Jeep en wordt in 2023 in europa verwacht.

ELEKTRISCHE VRIJHEID
NU VANAF
€ 40.500,-
Gratis offerte
Disclaimer

© 2022 – Alle rechten voorbehouden. De vanaf prijs € 40.500,- is gebaseerd op de Jeep Avenger 1st Edition inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden. Actieradius elektrische Jeep® Avenger bij volledig opgeladen accupakket: 392-390 km. Dit betreft waarden die door de fabrikant in pre-goedkeuringstests zijn bepaald op basis van de gecombineerde rijcyclus van de WLTP-testprocedure en die afhankelijk van de definitieve goedkeuring aan verandering onderhevig kunnen zijn. Het daadwerkelijk bereik reële rijomstandigheden kan sterk variëren afhankelijk van een groot aantal samenhangende factoren, zoals weersomstandigheden en buitentemperatuur, afgelegde route, wegconditie, rijstijl, rijsnelheid, gemonteerde opties, type banden, belading, gebruik van voertuigsystemen (airco, verwarming, verlichting, navigatie, audiofuncties), etc. Meer informatie over de elektrische actieradius van de Jeep® Avenger en de verschillende factoren die van invloed zijn op het bereik, zal op deze website worden gepubliceerd zodra de officiële typegoedkeuringscijfers bekend zijn en de verkoop van de auto van start gaat.

HomeJeepActiesAvenger