Fleetsales Het aanspreekpunt voor zakelijke mobiliteit

Wassink Autogroep adviseert en ondersteunt u als zakelijke klant bij alle vragen die u heeft over mobiliteit. Iedere onderneming heeft verschillende wensen en behoefte als het gaat over mobiliteit. Daarom maken wij altijd een offerte op maat en denken wij graag met u mee. Of dat nou gaat om een kleine ondernemer of een grote organisatie met meer dan 100 auto’s.

De afdeling fleetsales bij Wassink Autogroep staat voor u klaar als zakelijke klant en richt zich op bedrijven en organisatie met een wagenpark vanaf drie voertuigen. U heeft altijd één aanspreekpunt voor al uw mobiliteitsvraagstukken over wagenparkbeheer, aankoop van auto’s, taxeren van auto’s en maakwerk offertes. Kortom, wij kijken naar de juiste mobiliteitsoplossing voor uw organisatie.

Wassink Autogroep is officieel dealer van de merken Peugeot, Citroën, DS, Kia en Ford. Naast personenauto’s kunt u bij ons ook terecht voor bedrijfswagens. Wij hebben een Peugeot Professional Center, Citroën Business Center en een Ford Transit Center waar onze bedrijfswagens gepresenteerd staan. Door de diverse merken hebben wij voor elk bedrijf de juiste oplossing voor mobiliteit. Het fleetsales team staat voor u klaar.

Contact Ons team Offerte
Werkplaatsafspraak Bekijk Voorraad Bekijk onze acties Onze Vestigingen Contact Opnemen
HomeZakelijkFleetsales