Onze kernwaarden

Persoonlijke aandacht

persoonlijke aandacht

Betrokkenheid

betrokkenheid

Goede bereikbaarheid

goede-bereikbaarheid

One-stop-shopping

one-stop-shopping

Lokale partner

lokale-partner

Afspraak is afspraak

afspraak is afspraak

Mobiliteit. Niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. U wilt veilig, comfortabel en zonder zorgen op uw plek van bestemming aankomen. Voor uw business meeting, voor die mooie klus, voor familiebezoek of voor uw welverdiende vakantie.

Wassink Autolease is dé specialist als het gaat om uw optimale mobiliteit. Met onze persoonlijke aandacht kénnen we u en uw mobiliteitsbehoefte en zorgen we voor een optimale klantrelatie. We leveren individueel maatwerk voor zowel de werkgever, als voor de wagenparkbeheerder van een organisatie, als voor de ZZP-er.

We zijn betrokken en proactief. Uw mobiliteit is onze missie. We hebben tal van oplossingen in huis en in een persoonlijk gesprek matchen wij úw behoefte met de béste Lease oplossing. Uw vraagstuk is geen probleem maar zien we als een kans.

Goede bereikbaarheid vinden we zeer belangrijk. U krijgt dan ook direct persoonlijk contact met onze vakkundige professionals als u ons belt op werkdagen. Voor een schademelding en voor Pechhulp Europa zijn wij zelfs 24/7 bereikbaar.

Tijd is geld en uw agenda ís al zo vol. Wassink Autolease biedt al haar mobiliteitsoplossingen onder één dak. Dus geen verschillende afspraken voor diverse activiteiten maar één afspraak; van reparatie en onderhoud tot bandenwissel en ruitschade. Met onze One-stop-shopping formule bieden wij u dan ook effectief timemanagement.

Als onderdeel van de Wassink Autogroep hebben wij als Wassink Autolease de beschikking over een uitgebreid dealernetwerk in Oost- en Zuid-Nederland. Daarmee bieden we u een lokaal en regionaal partnership; we zijn altijd bij u in de buurt.

Tot slot. Betrouwbaar partnership, doen wat we u beloven, daar houden we van bij Wassink Autolease. Afspraak is afspraak!

HomeWassink AutoleaseOnze kernwaarden