Bedrijfswagen lease Het visitekaartje voor uw bedrijf

Voordelig een bedrijfswagen leasen voor uw onderneming of eenmanszaak?

Bent u op zoek naar een nieuwe bedrijfswagen voor uw onderneming die u wilt leasen? Bij Wassink Autolease kunt u gemakkelijk en snel een bedrijfswagen of bestelauto leasen.  

Wij begrijpen dat uw bedrijfswagen een belangrijk stuk gereedschap voor uw onderneming is. Of u nu de bakker om de hoek bent, de stukadoor of de elektromonteur, iedereen heeft specifieke wensen en behoeften voor de inrichting en grootte van zijn bus. Door onze jaren lange ervaring kunnen wij u de bestelauto leveren die exact aan uw wensen voldoet. Hierbij kijken we naar het gebruik, volume, trekgewicht en uiteraard de kostprijs. Aangezien wij een grote voorraad aan bedrijfswagens hebben, kunnen wij op zeer korte termijn leveren. Mocht u iets specifieks willen bestellen, waarbij de levertijd langer is dan gewenst, dan kunnen wij, indien nodig, u een tijdelijk voertuig bieden tot aan de levering van uw nieuwe bedrijfswagen. Nieuwsgierig welke bedrijfswagens wij op dit moment op voorraad hebben?

Bedrijfswagen inrichting en bestickering

Wij kunnen voor u ook de inrichting van de bedrijfswagen verzorgen, zó kunt u direct wegrijden in de bus die past bij uw wensen en behoeften. Voor de bedrijfsinrichting werken wij onder andere samen met Bott Vario (www.botvario.nl) en Sortimo (www.sortimo.nl). Heeft u een eigen leverancier of een voorkeur voor een andere leverancier? Dat is geen probleem, dan gaan wij dat voor u regelen. Ook kunnen wij de bestickering van uw nieuwe bedrijfswagen regelen. De belettering op uw nieuwe bestelauto is natuurlijk het visitekaartje van uw onderneming en moet er daarom fraai uitzien. Wij werken met diverse partners samen zodat wij dit ook voor u uit handen kunnen nemen.

Mocht u al bedrijfswagens hebben rijden die vervangen moeten worden of waar de kosten te hoog van oplopen? Laat u dan adviseren door onze lease specialisten.

Van onderhoudscontract tot volledige operationele lease. Wij bieden u altijd de slimste oplossing. Ook voor ZZP’ers en startende ondernemingen hebben wij producten. Vraag naar de mogelijkheden!

Voordelig een bestelwagen of bestelauto leasen doet u natuurlijk bij Wassink Autolease. Via onderstaande button kunt u gemakkelijk en vrijblijvend een lease offerte aanvragen. Binnen 24 uur ontvangt u een passend voorstel.

Vraag offerte aan Contact
HomeWassink AutoleaseLeasingBedrijfswagen lease