Schade melden

Een ongeluk zit in een klein hoekje, helemaal met een auto. Dus ook een leaseauto raakt weleens beschadigd. Soms door een ander, maar soms ook door uzelf. Rijdt u in een leaseauto waarbij de verzekering in het contract inbegrepen zit, dan moet u altijd even een melding bij ons maken van het schadegeval. Bij schade vult u het Schade Aanrijding formulier (SAF) in. U kunt hier het Schade Aanrijding Formulier downloaden. Ook als u de enige betrokken partij bent, dient u dit formulier in te vullen. Een SAF is nodig om een dossier op te stellen bij de verzekeraar. Gelieve ons binnen 24 uur te informeren over de schade.

Via onderstaande button kunt u het ingevulde schadeformulier uploaden. Het ingevulde formulier mag u ook per mail aanleveren via schade@wassinkautolease.nl. Nadat u het formulier heeft ingediend wordt er zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen

Kunt u niet meer verder rijden?

Is uw auto zodanig beschadigd dat u niet meer verder kunt rijden dan kunt u telefonisch contact opnemen met onze verzekeraar 024 – 360 20 60.

Download schadeformulier Upload schadeformulier
HomeWassink AutoleaseBerijdersSchade melden