Wassink Autolease
Leasen zoals ú wilt!

Mobiliteit. Niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. U wilt veilig, comfortabel en zonder zorgen op uw plek van bestemming aankomen. Voor uw business meeting, voor die mooie klus, voor familiebezoek of voor uw welverdiende vakantie.

Wassink Autolease is dé specialist als het gaat om uw optimale mobiliteit. Met onze persoonlijke aandacht kénnen we u en uw mobiliteitsbehoefte en zorgen we voor een optimale klantrelatie. We leveren individueel maatwerk voor zowel de werkgever, als voor de wagenparkbeheerder van een organisatie, als voor de ZZP-er.

We zijn betrokken en proactief. Uw mobiliteit is onze missie. We hebben tal van oplossingen in huis en in een persoonlijk gesprek matchen wij úw behoefte met de béste Lease oplossing. Uw vraagstuk is geen probleem maar zien we als een kans.

Goede bereikbaarheid vinden we zeer belangrijk. U krijgt dan ook direct persoonlijk contact met onze vakkundige professionals als u ons belt op werkdagen. Voor een schademelding en voor Pechhulp Europa zijn wij zelfs 24/7 bereikbaar.

Tijd is geld en uw agenda ís al zo vol. Wassink Autolease biedt al haar mobiliteitsoplossingen onder één dak. Dus geen verschillende afspraken voor diverse activiteiten maar één afspraak; van reparatie en onderhoud tot bandenwissel en ruitschade. Met onze One-stop-shopping formule bieden wij u dan ook effectief timemanagement.

Als onderdeel van de Wassink Autogroep hebben wij als Wassink Autolease de beschikking over een uitgebreid dealernetwerk in Oost- en Zuid-Nederland. Daarmee bieden we u een lokaal en regionaal partnership; we zijn altijd bij u in de buurt.

Tot slot. Betrouwbaar partnership, doen wat we u beloven, daar houden we van bij Wassink Autolease. Afspraak is afspraak!

Zakelijk lease

Voordelig zakelijk een auto leasen?

Wassink Autolease  - zakelijklease
Meer informatie

Shortlease

Snel een auto nodig voor een korte periode?

Wassink Autolease - shortlease
Meer informatie

Elektrische auto leasen

Voordelig en milieubewust een elektrische auto leasen?

Wassink autolease - elektrisch leasen
Meer informatie

Bedrijfswagens leasen

Voor elke ondernemer een passende bedrijfsauto.

Wassink autolease - bedrijfswagenslease
Meer informatie

WASSINK AUTOLEASE | ONZE KERNWAARDEN

Persoonlijke aandacht

persoonlijke aandacht

Betrokkenheid

betrokkenheid

Goede bereikbaarheid

goede-bereikbaarheid

One-stop-shopping

one-stop-shopping

Lokale partner

lokale-partner

Afspraak is afspraak

afspraak is afspraak

WASSINK AUTOLEASE ACTIES

Peugeot e-Partner

100% elektrisch

VANAF € 399,- P.M.*

peugeot-partner
Vraag offerte aan

Fiat 500e

100% elektrisch

VANAF € 415,- p.m.*

Vraag offerte aan

Ford Focus

ST-Line Style EcoBoost Hybrid 125 pk

VANAF € 520,- P.M.*

ford-focus-wagon
Vraag offerte aan

Jeep Avenger

100% elektrisch

VANAF € 540,- P.M.*

jeep-avenger
Vraag offerte aan

Fiat Tipo

1.5 HEV 96kW dct-7 aut

VANAF € 549,- p.m.*

Vraag offerte aan

Hyundai IONIQ 6

100% elektrisch

VANAF € 740,- P.M.*

Vraag offerte aan

© 2023 – Alle rechten voorbehouden. Genoemde Full Operational leaseprijs is per maand exclusief BTW en brandstofkosten. Altijd inclusief reparatie, onderhoud, banden, WA-casco verzekering incl. SVI en motorrijtuigenbelasting. De leaseprijs is gebaseerd op 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. De actieradius is afhankelijk van de uitvoering. Type- en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeWassink Autolease