Uw nieuwe auto wordt
Kosteloos bij u thuis afgeleverd

Wassink@Home

Tijdens de Wassink@Home weken leveren we de auto bij u af op een moment dat het u schikt. Na de aanschaf van de auto nemen wij contact op om een afspraak te maken voor aflevering. In de meeste gevallen is dat bij u thuis, maar het kan ook ergens anders. We bezorgen door heel Nederland. Een chauffeur van Wassink Autogroep komt de auto persoonlijk overhandigen. Wel dient de gekochte auto voor het moment aflevering betaald te zijn per bank. Want het is niet mogelijk om bij de chauffeur af te rekenen. Wij zorgen er tevens voor dat de nieuwe auto op uw naam komt te staan en uw oude auto gevrijwaard wordt.

In verband met het coronavirus nemen wij alle voorzorgsmaatregelen van het RIVM en de GGD in acht. Wij zijn ons extra bewust van de hygiëne in en om de auto.

*Actievoorwaarden Wassink@Home

  • Deze actie is geldig bij aanschaf van een van de geselecteerde occasions, demo voertuigen en onze voorraad nieuw t/m 30 april 2020. De actie auto’s zijn te herkennen aan de Wassink@Home banner bij de advertentie.
  • De auto kan tot uiterlijk 31 mei 2020 afgeleverd worden van maandag t/m vrijdag tijdens openingstijden.
  • De actie is i.c.m. een gebruikte auto alleen van toepassing bij afname van het Wassink Zekerheidspakket.
  • Vanwege het coronavirus zullen onze chauffeurs zich aan de richtlijnen van het RIVM en de GGD houden. We zijn ons ook extra bewust van de hygiëne binnen en buiten de auto.
Bekijk onze voorraad Contact
Werkplaatsafspraak Bekijk Voorraad Bekijk onze acties Onze Vestigingen Contact Opnemen
HomeWassink@Home