Ga aan de slag als
Accountmanager

Vacature Accountmanager Fleetsales

JOUW WERKDAG als accountmanager fleetsales

Wil jij onderdeel worden van ons Fleetsales team? Het Fleetsales team bestaat uit een aantal accountmanagers met daarbij een overkoepelende manager. Samen met jouw collega’s ga jij in de regio op pad om nieuwe opdrachten binnen te halen.

WAT HOUDT DAT IN?

Een ambitieuze accountmanager is altijd op zoek naar nieuwe klanten. Jij verricht goed voorbereidend werk voordat je contact legt en volgt jouw prospects op de voet. Uiteraard ben je ook verantwoordelijk voor het relatiebeheer van bestaande klanten. Door gesprekken met de klant op tactisch en strategisch niveau weet je precies wat er speelt, wat de doelen op de middellange en lange termijn zijn en – want daar gaat het voor jou om – hoe Wassink Autogroep daarin kan ondersteunen. Jij komt afspraken na en bent een betrouwbare partner waarbij klanten jou de deal gunnen. Is dit nou echt iets voor jou? Reageer dan snel op de vacature Accountmanager Fleetsales.

Geen vaste werkplek

Je bent vooral veel onderweg en hebt daardoor niet één vaste werkplek. Op één van de vestigingen werk je bijvoorbeeld de offertes uit. Maar eigenlijk vormen jouw laptop, telefoon en auto je kantoor.

waarom wassink autogroep?

Wassink Autogroep vindt werkplezier belangrijk! Er heerst bij ons een goede sfeer en we hebben fijne collega’s die jou graag in ons team opnemen. Eigen initiatief wordt gestimuleerd. Je mag dus actief meedenken en meebeslissen. Bovendien heb je volop leer- en doorgroeimogelijkheden en werk je met gave merken! Daarnaast bieden wij jou een mooi pakket van arbeidsvoorwaarden.

DAAROM WASSINK AUTOGROEP

 • Een fulltime baan
 • Je krijgt een auto, laptop en telefoon van de zaak
 • 24 vakantiedagen per jaar
 • Personeelskorting
 • Pensioen conform CAO MvT
 • De gezelligste personeelsborrels!
 • Reiskostenvergoeding (vanaf 10km)
 • Een fijne werkplek met fijne collega’s
 • Een contract met uitzicht op onbepaalde tijd
 • Doorgroeimogelijkheden doormiddel van trainingen en workshops

START JE CARRIÈRE BIJ ONS!

Heb jij net je opleiding afgerond, past de dynamische werkomgeving van de autobranche bij jou en sta je te popelen om jouw opgedane kennis in de praktijk te brengen? Kom jezelf dan verder ontwikkelen bij Wassink Autogroep als (junior) Accountmanager.

In de functie Junior Accountmanager krijgt je de mogelijkheid om te leren en te groeien tot een volwaardig Accountmanager Fleetsales. Zelfstandig maar onder toeziend oog van je leermeester verricht je alle werkzaamheden.

SNEL SOLLICITEREN

 • Max. bestandsgrootte: 512 MB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

vacature-fleetsales

Meer weten over de vacature Accountmanager Fleetsales?

Neem voor inhoudelijke vragen over een functie binnen ons Fleetsales team contact op met onze HR-afdeling (vacatures@wassinkautogroep.nl of 088 – 92 77 733) Zij staan je graag te woord en helpen je graag verder met het solliciteren bij Wassink Autogroep.

DE LEUKSTE PERSONEELSEVENEMENTEN

wassink-autogroep-evenementen
wassink-autogroep-evenementen
wassink-autogroep-evenementen

BENIEUWD WAT ONZE COLLEGA'S VAN DE FUNCTIES VINDEN?

Weet je nog niet precies of deze functie bij je past en ben je benieuwd hoe deze functie bij onze collega's bevalt? Zend een contactverzoek in zodat een collega contact met jou kan opnemen. Zij vertellen jou graag meer over de functie waar jij interesse in hebt.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Werkplaatsafspraak Bekijk Voorraad Bekijk onze acties Onze Vestigingen Contact Opnemen
HomeVacature Accountmanager Fleetsales