Peugeot Ruitenservice Zorg dat het zicht niet belemmerd wordt

Goed zicht door een schone ruit zonder sterretjes of een barst is zeer bevorderlijk voor de verkeersveiligheid. Het wil nog wel eens gebeuren dat er een steentje op de voorruit komt of dat er iets anders op de voorruit valt wat een sterretje veroorzaakt. Het is van essentieel belang dat het sterretje op tijd gemaakt wordt, zodat dit niet een grotere scheur kan worden of zelfs een barst. Laat uw Peugeot daarom op tijd bij Wassink Autogroep langskomen voor de ruitenservice. Onze monteurs kunnen dit vakkundig repareren zodat u weer veilig op weg kan.

Wat te doen met een sterretje in uw voorruit?

Het is bijzonder vervelend als er een sterretje in uw voorruit zit. Het kan namelijk uw zicht belemmeren en het sterretje kan zelfs uitgroeien tot een grotere scheur of zelfs een barst. Wanneer u er op tijd bij bent, kunnen wij ervoor zorgen dat dit niet gebeurt. Een sterretje kleiner dan 3 centimeter kunnen wij nog repareren. Wanneer deze groter is dan 3 centimeter (€2 muntstuk), dan wordt de gehele ruit vervangen.

Peugeot ruitenservice bij Wassink Autogroep

Hoe gaan onze monteurs te werk?

De ruit wordt eerst goed schoongemaakt. Daarna wordt de beschadiging onder zeer hoge druk en met een kleine hoeveelheid heldere kunsthars behandeld. De hars wordt daarna onder een UV-licht uitgehard. De oorspronkelijke sterkte van de ruit is weer terug. Als laatste krijgt de ruit nog een speciale polish waarmee het inslagpunt glad afgewerkt wordt.

Wat kost de Peugeot ruitenservice?

De kosten van een ruitreparatie zijn afhankelijk van de autoverzekering die u heeft afgesloten. Sommige autoverzekeringen keren namelijk hier wel een bedrag voor uit en andere niet. Om u nog een extra service te bieden, handelen wij de reparatie af met uw verzekeraar. Neem hiervoor wel even het groene verzekeringsbewijs mee. Moet de ruit vervangen worden, dan betaalt u alleen het eigen risico.

Maak tevens gebruik van onze ruitenwisserservice en geniet van goed zicht vanuit uw positie. Naast goed zicht is ook een Peugeot in topconditie van groots belang. Kom langs met uw Peugeot voor een seizoenscheck of onderhoudsbeurt en ga met een gerust hart op avontuur.


HomePeugeotOnderhoud & ServicePeugeot onderhoudPeugeot Ruitenservice