Peugeot Banden Wissel uw banden tijdig

Om de beste prestaties te kunnen leveren, zijn de juiste banden van groot belang. De juiste banden maken uw Peugeot zuiniger én veiliger. Door de verschillende seizoenen is het raadzaam om de banden van uw Peugeot daarop aan te passen. Bij Wassink Autogroep kunt u gemakkelijk uw auto laten voorzien van de juiste banden. Het is zelfs mogelijk om de banden van uw auto op te laten slaan bij ons zodat u er geen ruimte aan kwijt bent in de schuur.

Wissel uw zomerbanden voor winterbanden

De zomer is helaas weer achter ons. De koude, natte dagen komen eraan. De mooie warme en zonnige dagen kunnen we achter ons laten. Daar horen ook de juiste banden bij. Wissel daarom bij Wassink Autogroep uw zomerbanden om voor winterbanden. Onze vakkundige monteurs staan voor u klaar om ervoor te zorgen dat u weer veilig de weg op kan gaan met uw Peugeot. De banden worden niet alleen verwisseld, maar er wordt ook nog gekeken naar de bandenspanning en eventueel ook de remmen. Zo kunt u met een gerust gevoel de winter in.

Waarom wisselen van banden met uw Peugeot?

Bij winterse omstandigheden en temperaturen onder de 7°C bieden winterbanden beduidend meer voordelen ten opzichte van zomerbanden. Hieronder volgen 5 redenen waarom het rijden op winterbanden tijdens dergelijke omstandigheden de beste keuze is:

  • Kortere remweg
  • Betere wegligging
  • Meer grip (ook tijdens een regenbui!)
  • Minder slijtage
  • Minder rolweerstand en dus meer brandstofbesparing

Zijn de banden van uw Peugeot aan vervanging toe?

Door alle kilometers die u met uw Peugeot maakt, gaat het profiel van de banden achteruit. Wij helpen u graag met de juiste banden, zodat u weer veilig op weg kunt gaan. Samen met u kijken we naar de perfecte banden voor uw Peugeot. Afhankelijk van uw budget, kilometrage op jaarbasis, wensen en behoeften geven wij u graag een advies voor de beste banden. Er zijn namelijk tal van mogelijkheden van banden te koop in verschillende maten, prijsklassen en merken.

Vervolgens zullen wij een offerte uitbrengen voor de banden waar uw voorkeur naar uit gaat. In de offerte nemen wij ook altijd de kosten mee voor de montage en het balanceren van de banden, dus geen onverwachte kosten achteraf. Uiteraard kunt u rekenen op de technische kennis van onze gecertificeerde Peugeot monteurs.

Lekke band met uw Peugeot?

Het kan altijd gebeuren dat u een lekke band heeft. Ook bij zorgvuldig onderhoud kan iets soms kapot gaan. Geen paniek, bij ons is er altijd plek voor spoedgevallen in onze werkplaatsplanner. Neem contact op met een van onze Peugeot vestigingen zodat het euvel verholpen kan worden zodat u weer snel de weg op kan met uw Peugeot.

Om de kwaliteit van uw banden te bewaren, is snelle reparatie van belang. Als een scherp voorwerp (spijker, schroef, glas etc.) de staalgordel heeft beschadigd, is de kans groot dat deze gaat roesten. Hierdoor zal de schade aan de band groter worden. Bij tijdige constatering en reparatie van de lekke band, kan deze door een van onze monteurs gerepareerd worden.

Maak nu een afspraak met de werkplaatsplanner en kom langs voor de bandenwissel. U kunt de bandenwissel ook combineren met de accu check en/of ruitenwisserservice.

VRAAG OFFERTE AAN


HomePeugeotOnderhoud & ServicePeugeot onderhoudPeugeot Banden