Peugeot Airco check Voorkom vieze luchtjes

Een frisse, goed ruikende airco in de zomer en een goede ontwaseming voor in de winter. Goed onderhoud van de airco in jouw auto is van groots belang. De airco maakt in veel gevallen overuren. Bij de airco geldt het omgekeerde dan bij andere onderdelen. Hoe meer de airco gebruikt wordt, hoe beter dat is voor de staat ervan. Voorkom nare en ongezonde luchtjes in jouw Peugeot en doe de airco check.

De airco check van Peugeot is verdeeld in verschillende pakketten. Zo kun je kiezen wat voor jouw Peugeot het beste is. Uiteraard geven onze monteurs, op basis van een controle, een advies over de airco check.

Hoe werkt het aircosysteem in jouw Peugeot?

Een gesloten systeem met Koudemiddel. Het lijkt heel simpel, maar dat is het niet. De lucht die binnenkomt, wordt via de airco-installatie gekoeld naar het interieur gevoerd. De lucht die dan vervolgens uit de ventilatoren komt is wat droger zodat jij je minder snel vermoeid voelt tijdens of na een (lange) rit. De droge lucht zorgt er ook voor dat de ruiten beter ontwasemd worden bij een hoge luchtvochtigheid. Zo heb je te alle tijden goed zicht op de weg.

Wat kost de airco check voor jouw Peugeot?

Onze gecertificeerde monteurs zorgen er altijd voor dat uw aircosysteem in ieder geval weer goed werkt als je de weg op moet. De kosten voor een airco check voor uw Peugeot zijn € 19,95.

Maak in de werkplaatsplanner een afspraak voor de Peugeot airco check. Daarnaast kun je gelijktijdig de Peugeot accu check laten uitvoeren of de ruitenwissers van uw Peugeot laten controleren en vervangen.


HomePeugeotOnderhoud & ServicePeugeot onderhoudPeugeot Airco check