Peugeot Airco check Voorkom vieze luchtjes

Een frisse, goed ruikende airco in de zomer en een goede ontwaseming voor in de winter. Goed onderhoud van de airco in uw auto is van groots belang. De airco maakt in veel gevallen overuren. Bij de airco geldt het omgekeerde dan bij andere onderdelen. Hoe meer de airco gebruikt wordt, hoe beter dat is voor de staat ervan. Voorkom nare en ongezonde luchtjes in uw Peugeot en doe de airco check.

De airco check van Peugeot is verdeeld in verschillende pakketten. Zo kunt u kiezen wat voor uw Peugeot het beste is. Uiteraard geven onze monteurs, op basis van een controle, een advies over de airco check.

Hoe werkt het aircosysteem in uw Peugeot?

Een gesloten systeem met Koudemiddel. Het lijkt heel simpel, maar dat is het niet. De lucht die binnenkomt, wordt via de airco-installatie gekoeld naar het interieur gevoerd. De lucht die dan vervolgens uit de ventilatoren komt is wat droger zodat u zich minder snel vermoeid voelt tijdens of na een (lange) rit. De droge lucht zorgt er ook voor dat de ruiten beter ontwasemd worden bij een hoge luchtvochtigheid. Zo heeft u te alle tijden goed zicht op de weg.

Wat kost de airco check voor uw Peugeot?

De prijzen zijn nogal uiteenlopend. Afhankelijk van het pakket dat door u gekozen wordt, worden ook andere werkzaamheden verricht. Onze gecertificeerde monteurs zorgen er altijd voor dat uw aircosysteem in ieder geval weer goed werkt als u de weg op moet. De verschillende pakketten met bijbehorende werkzaamheden en prijzen ziet u hieronder.

Welk pakket kiest u?Wat gaat de monteur doen?Prijs
Airco checkControle op 5 belangrijke punten€24,95
Airco reiniging 1Intensieve en fysieke reiniging van interieurfilterbehuizing en de omgeving€39
Airco reiniging 2Grondige en fysieke reiniging van de verdamper, interieurfilterbehuizing en de omgeving€89
Airco KoudemiddelGrote controle van het systeem inclusief leeghalen en bijvullen€179
€299 voor de nieuwe Peugeot 308 / 3008 SUV / 5008 SUV en Expert
Airco Koudemiddel + reinigingGrote controle van het systeem, leeghalen, grondige reiniging en bijvullen
€218
€338 voor de nieuwe Peugeot 308 / 3008 SUV / 5008 SUV en Expert

Maak in de werkplaatsplanner een afspraak voor de Peugeot airco check. Daarnaast kunt u gelijktijdig de Peugeot accu check laten uitvoeren of de ruitenwissers van uw Peugeot laten controleren en vervangen.


HomePeugeotOnderhoud & ServicePeugeot onderhoudPeugeot Airco check