Peugeot Accu check Voorkom startproblemen

Een belangrijk onderdeel in jouw Peugeot. Naast de motor is de accu de spil die er voor zorgt dat jouw auto altijd blijft rijden. Hij zorgt voor de stroomvoorziening in jouw auto en laat je er ontspannen bij zitten. Zonder accu kom je niet zo heel ver. Laat op tijd je accu checken met de Peugeot accu check van Wassink Autogroep.

Een accu check voor jouw Peugeot voorkomt dat je problemen gaat krijgen met het starten van jouw auto. Ook tijdens het rijden kan de accu plotseling kapot gaan. Wanneer de accu ouder wordt, heeft hij meer moeite met opladen. Laat deze dan ook tijdig controleren door een van onze monteurs.

Peugeot accu check bij Wassink Autogroep

Hoe lang gaat een accu mee en wanneer moet je de Peugeot accu check laten uitvoeren?

Een accu gaat ongeveer drie tot zes jaar mee. Dit is overigens afhankelijk van het gebruik van jouw Peugeot. Ga je alleen de weg op voor korte ritjes dan zal de levensduur minder lang zijn dan wanneer je wat langer onderweg bent. De accu moet namelijk na het starten weer opgeladen worden door de dynamo. Als je de auto na een korte rit weer uitzet, heeft de accu niet voldoende de tijd gehad om goed op te laden. Met als gevolg dat, wanneer jij jouw Peugeot weer start, de accu meer moeite moet doen om alle andere onderdelen te starten. De kosten van een nieuwe accu variëren van €100 tot aan €265.

Laat naast jouw accu ook je airco checken of ga voor een gehele Peugeot seizoenscheck zodat jouw Peugeot klaar is voor het aankomende seizoen. Maak nu een afspraak in de werkplaatsplanner en kom langs met jouw Peugeot. Onze gecertificeerde monteurs helpen je graag weer op weg.


HomePeugeotOnderhoud & ServicePeugeot onderhoudPeugeot Accu check