Peugeot Accu check Voorkom startproblemen

Een belangrijk onderdeel in uw Peugeot. Naast de motor is de accu de spil die er voor zorgt dat uw auto altijd blijft rijden. Hij zorgt voor de stroomvoorziening in uw auto en laat u er ontspannen bij zitten. Zonder accu komt u niet zo heel ver. Laat op tijd uw accu checken met de Peugeot accu check van Wassink Autogroep.

Een accu check voor uw Peugeot voorkomt dat u problemen gaat krijgen met het starten van uw auto. Ook tijdens het rijden kan de accu plotseling kapot gaan. Wanneer de accu ouder wordt, heeft hij meer moeite met opladen. Laat deze dan ook tijdig controleren door een van onze monteurs.

Peugeot accu check bij Wassink Autogroep

Hoe lang gaat een accu mee en wanneer moet u de Peugeot accu check laten uitvoeren?

Een accu gaat ongeveer drie tot zes jaar mee. Dit is overigens afhankelijk van het gebruik van uw Peugeot. Gaat u alleen de weg op voor korte ritjes dan zal de levensduur minder lang zijn dan wanneer u wat langer onderweg bent. De accu moet namelijk na het starten weer opgeladen worden door de dynamo. Als u de auto na een korte rit weer uitzet, heeft de accu niet voldoende de tijd gehad om goed op te laden. Met als gevolg dat, wanneer u uw Peugeot weer start, de accu meer moeite moet doen om alle andere onderdelen te starten. De kosten van een nieuwe accu variëren van €100 tot aan €265.

Laat naast uw accu ook uw airco checken of ga voor een gehele Peugeot seizoenscheck zodat uw Peugeot klaar is voor het aankomende seizoen. Maak nu een afspraak in de werkplaatsplanner en kom langs met uw Peugeot. Onze gecertificeerde monteurs helpen u graag weer op weg.


HomePeugeotOnderhoud & ServicePeugeot onderhoudPeugeot Accu check