Subsidie elektrische bedrijfswagens – Peugeot 10 februari 2021

Vanaf halverwege maart 2021 kunt u als ondernemer maximaal €5.000,- subsidie krijgen bij aanschaf van een volledig elektrische Peugeot bedrijfswagen. De bedrijfswagen moet een netto catalogusprijs (N1) of verkoopprijs (N2) hebben van minimaal € 20.000,-. Daarnaast moet de elektrische bedrijfswagen (N1) beschikken over een minimale actieradius (WLTP) van 100 kilometer.

Het is daarom nu nog aantrekkelijker om op korte termijn uw wagenpark te verduurzamen. Naar verwachting zal het beschikbare budget snel bereikt worden, wacht daarom niet te lang. Onze collega’s kijken graag samen met u naar de mogelijkheden om uw wagenpark te verduurzamen.

Ontdek de nieuwe volledig elektrische Peugeot e-Partner. De e-Partner behoudt alle sterke punten die u gewend bent van een Peugeot Partner alleen dan volledig elektrisch. De bestelwagen is eenvoudig inzetbaar in alle situaties en voor alle beroepen biedt hij een werkplek die het dagelijks leven gemakkelijker maakt. De elektrische Peugeot e-Partner staat naar verwachting vanaf de tweede helft van 2021 in de showroom met een actieradius tot 275 kilometer (WLTP).

De Peugeot Expert is ook leverbaar in een volledig elektrische variant genaamd de Peugeot e-Expert. Alle vertrouwde voordelen van de Expert heeft de elektrische e-expert. Deze volledig elektrische Peugeot heeft een actieradius van 330 kilometer.  Om het volledig elektrische bedrijfswagen gamma van Peugeot compleet te maken heeft Peugeot de Boxer ook geëlektrificeerd. De actieradius van een e-Boxer is tot wel 340 kilometer

Vraag offerte aanBekijk voorraad Bekijk modellen

(N1: lichte bedrijfsauto’s met een technisch toegestane maximummassa tot en met 3.500 kg. N2: zware bedrijfsauto’s met een technisch toegestane maximummassa vanaf 3.500 kg tot 4.520 kg.)

HomePeugeotNieuwsSubsidie elektrische bedrijfswagens – Peugeot