Peugeot Plug-in-Hybrid modellen 28 januari 2020

Peugeot hybrid modellen

 

Een nieuwe manier van rijden ervaart u met de nieuwe Plug-in hybrid modellen van Peugeot. Deze modellen combineren een benzinemotor met een elektromotor voor ongekend rijplezier.

De hybride technologie zorgt ervoor dat deze auto’s veelzijdig inzetbaar zijn. Ook voor langere ritten is een hybride uitvoering geschikt. Uw Peugeot schakelt indien mogelijk over op volledig elektrische aandrijving en kan dan tot wel 50 kilometer volledig elektrisch rijden. Op dit moment zijn de Peugeot 508 Berline, Peugeot 508 SW, maar ook de 3008 SUV leverbaar als Plug-in hybrid.

Bekijk elektrische modellen Contact Offerte aanvraag

Hoe kan ik een Plug-in hybrid auto opladen?

U kunt op verschillende manieren uw Peugeot plug-in hybrid opladen. Hieronder hebben wij de vier mogelijkheden voor u op een rijtje gezet. De klep van de laadaansluiting bevindt zich in het linker achterscherm van de auto. Er is een speciale ruimte onder de vloer van de bagageruimte waar u de laadkabel kunt opbergen. Als de laadstekker is aangesloten dan wordt de voortgang van het opladen met kleuren aangegeven. De laadtijd is afhankelijk van het vermogen van het stopcontact of laadpunt.

 

Peugeot hybrid modellen

Via een openbaar laadpunt kunt u uw plug-in hybrid Peugeot bij u in de buurt opladen. de locatie van deze laadpunten kunt u vinden via het navigatiesysteem van uw auto. Gemiddeld is de Peugeot binnen 1,75 uur opgeladen via een openbaar oplaadpunt.

HomePeugeotNieuwsPeugeot Plug-in-Hybrid modellen