De nieuwe Peugeot e-Boxer 28 augustus 2020

Met trots heeft Peugeot de nieuwe PEUGEOT e-BOXER gepresenteert, een 100 % elektrische versie. De nieuwe elektrische bedrijfsauto komt in het gamma boven de eveneens nieuwe Peugeot e-Expert.

De Peugeot Boxer bouwt voort op het succes van vorige generaties van het model. Sinds de introductie van de Boxer in 1994 heeft Peugeot van alle generaties samen meer dan 1.250.000 exemplaren geproduceerd en verkocht in 110 landen. Met het nieuwe aanbod van elektrisch aangedreven bestelbussen biedt de Peugeot e-Boxer:

  • 2 niveaus van actieradius, met maximaal 340 km volgens de WLTP-cyclus (voorlopige waarden)
  • 2 batterijpakketten: 37 en 70 kWh
  • 4 lengte- en 3 hoogtevarianten
  • laadvermogen tot 1.890 kg (uitvoeringsafhankelijk)
  • laadvolume dat gelijk is aan de versie met verbrandingsmotor, tot 17 m3

De nieuwe Peugeot e-Boxer is dankzij zijn 100% elektrische aandrijflijn welkom in elke milieuzone. De laadaansluiting bevindt zich achter een klep aan de voorzijde van de auto, aan de bestuurderszijde, voor een optimaal gebruiksgemak.

Als een van de weinige elektrische bedrijfsauto’s in zijn segment is de Peugeot e-Boxer ook leverbaar als chassis enkele cabine, chassis dubbele cabine en plancher cabine, zodat er voor uw bedrijf een ombouw op maat mogelijk is.

De speciale binnenspiegel is voorzien van een display waarop specifieke informatie over de werking van de Peugeot e-Boxer wordt weergegeven. De accu’s zijn zo ingebouwd dat er geen laadruimte verloren gaat. Afhankelijk van de uitvoering is een nuttig laadvermogen van tot wel 1890 kg mogelijk.

De prijzen worden binnenkort bekend gemaakt.

HomePeugeotNieuwsDe nieuwe Peugeot e-Boxer