Klaar voor de actie
Peugeot Rifter

Peugeot Rifter

Peugeot Rifter - Vergroot het laadvolume wanneer het uitkomt

De nieuwe MPV van Peugeot is een robuuste en krachtige auto waarbij veelzijdigheid centraal staat. De Rifter heeft de kenmerken van een SUV. Deze geven de auto een stoer uiterlijk. Hij is voorzien van de nieuwe Peugeot i-Cockpit® . Kenmerken hiervan zijn het compacte stuurwiel, de geïntegreerde bedieningstoetsen en een 8″ capacitief touchscreen. Het touchscreen is wel afhankelijk van de uitvoering standaard of optioneel.

Zowel op zachtglooiende wegen als op steile paden voelt hij zich als een vis in het water. Dankzij de speciaal afgestemde wielophanging heeft hij een prettige besturing. Bovendien kan de Rifter door zijn grote bodemvrijheid ook gemakkelijk op onverharde paden uit de voeten.

Voorraad nieuw Occasions Offerte

Innovatieve MPV

Wanneer je op reis gaat, wil je kunnen genieten van alles wat je onderweg tegenkomt. Jouw reis begint al wanneer jij jouw blik werpt op deze prachtige MPV. Van buiten is hij robuust, krachtig, wendbaar maar heeft hij toch een strak design. Eenmaal plaatsgenomen in de bestuurdersstoel ervaar je comfort. Niets anders dan dat. Met een Connect 3D-navigatiesysteem met spraakbediening wordt het autorijden kinderspel. Real time verkeersinformatie geeft bijvoorbeeld de beschikbare parkeerplaatsen en de brandstofprijzen weer. Dankzij Mirror Screen kun jij jouw compatibele apps van jouw smartphone projecteren op het scherm zodat je alles binnen handbereik heeft. Bekijk de brochure voor de uitrusting met de bijbehorende opties.

In- en uitladen is nog nooit zo gemakkelijk geweest. De Rifter is flexibeler dan ooit. Je kunt kiezen tussen twee verschillende lengtes: Standard en Long. Ook kun je nog kiezen of je een 5- of 7-persoons Rifter wilt. Met de in delen neerklapbare achterbank kun je voor elk gezelschap voldoende meenemen. Standaard heeft de Rifter een bagageruimte van 775 liter. Door het neerklappen van de achterbanken kan dit oplopen tot 3.500 liter of zelfs tot 4.000 liter. Om het plaatje compleet te maken heeft hij ook nog een lage tildrempel, een vlakke laadvloer en een achterruit die geopend kan worden. Zo wordt het in- en uitladen kinderspel. Afhankelijk van de uitrusting zit het standaard op deze stoere MPV.

Aantrekkelijke Peugeot Rifter Private Lease deals

Heb je liever Peugeot Private Lease? Bij Peugeot zijn diverse aantrekkelijk private lease deals van kracht. De Rifter uitvoeringen worden aangeboden tegen een extra aantrekkelijk maandbedrag. Met Peugeot Private Lease rijd je voor een vast maandbedrag, inclusief verzekering, onderhoud en wegenbelasting. Het enige wat je nog moet doen is tanken. Bekijk onze deals van de Rifter en maak een afspraak in de showroom.

Bekijk prijslijst Bekijk brochure

Waarom Peugeot Peugeot Rifter Daarom Peugeot Peugeot Rifter

  • Geschikt voor onverharde wegen
  • Peugeot I-Cockpit®
  • Hoge instap
  • Slimme technologie
De Peugeot Rifter Allure is standaard voorzien van

Disclaimer

© 2023 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. De Private Lease tarieven zijn gebaseerd op 48 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Peugeot Private Lease via Wassink Autogroep wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door en overeengekomen met PSA Finance, handelsnaam van PSA Financial Services Nederland B.V. (AFM nr. 12007744). Zie www.peugeot.nl/privatelease voor alle voorwaarden. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomePeugeotModellenPeugeot Rifter