ALLURE MAAKT JE BEDRIJF BETER
Peugeot Partner
Nu vanaf
€ 19.195,-

Peugeot Partner

Peugeot Partner

Ontdek de nieuwe Peugeot Partner, een stijlvolle bedrijfsauto met meer dan 20 jaar bewezen betrouwbaarheid en prestaties. Deze iconische bestelwagen heeft zich gevestigd als een favoriet onder professionals en onderscheidt zich met zijn unieke comfort en prestatieniveau, dankzij de innovatieve Peugeot i-Cockpit®-technologie.

De nieuwe Peugeot Partner is uitgerust met een vernieuwde grille met het nieuwe Peugeot-embleem, full LED-koplampen met de herkenbare 3-klauwen signatuur en een vernieuwde  bumper, de nieuwe Peugeot Partner geeft een karakteristieke stijl aan jouw bedrijf.

Ervaar het comfort van het compact en behendige stuurwiel en de intuïtieve bediening met de geoptimaliseerde Peugeot i-Cockpit. Dit geavanceerde interieurconcept biedt een verfrissende rijervaring met een compact stuurwiel, head-up instrumentenpaneel en een 10-inch HD-touchscreen en een digitaal instrumentenpaneel voor uw veiligheid en intuïtiever rijden.

Voorraad nieuw Occasions Offerte

 

De nieuwe Partner voldoet aan al uw wensen

Ieder bedrijf heeft zijn eigen verwachtingen. Om hieraan te voldoen biedt hij een ruime keuze aan uitvoeringen die zowel geschikt zijn voor onafhankelijke ondernemers als fleetowners. Onderstaande items mogen natuurlijk niet ontbreken:

  • Rij-en parkeerhulpsystemen
  • Elektrische parkeerrem
  • Geoptimaliseerd Peugeot i-Cockpit®
  • Surrounder Rear Vision

De uitvoering Grip is gemaakt voor de echte kilometervreter en voor wie zich regelmatig op onverhard werkterrein bevindt. Voor elke activiteit hebben wij dus een Partner op maat.

De nieuwe Partner is leverbaar in 2 lengtes. De standaard uitrusting heeft een lengte van 4,40 (tot 3 zitplaatsen) of 4,75 (tot 5 zitplaatsen) en heeft (afhankelijk van de uitvoering) een laadvolume tot 4,4 m³, een laadvermogen tot 780kg en een trekgewicht tot 750kg.

Peugeot Partner leverbaar in benzine en diesel

De Partner is leverbaar in zowel benzine als diesel. De nieuwste generatie motoren zorgen voor een dynamische rijervaring. Met de veelzijdige PureTech-benzinemotoren en BlueHDi-dieselmotoren kan hij zowel in de stad als op buitenwegen uitstekend uit de voeten. De motoren kenmerken zich door een lage uitstoot van schadelijke stoffen en een laag praktijkverbruik. Bekijk de voorraad van de nieuwe Peugeot Partner in combinatie met een benzine of diesel.

Rijdt u liever in een automaat?

Dan kies je voor de 8-traps automatische transmissie EAT8 (automaat) van de nieuwste generatie, met schakelflippers aan de stuurkolom. Dit zorgt zowel bij lange als bij korte ritten voor optimaal rijcomfort.

Wassink Autogroep heeft diverse Peugeot Partner occasions op voorraad staan. Bekijk onze voorraad online of maak een afspraak bij één van onze Peugeot vestigingen. Wij kijken graag samen met je naar een passende oplossing voor uw mobiliteit.

Bekijk brochure
Peugeot Partner Premium standaard voorzien van
Onze Peugeot Partner voorraad

Onze voorraad Peugeot Partner

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Partner staan?

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, exclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de beschreven uitvoeringen. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomePeugeotModellenPeugeot Partner