OPGETELD DE BESTE INVESTERING
Peugeot Partner
Nu vanaf
€ 19.900,-

Peugeot Partner

Peugeot Partner

Een stijlvolle bedrijfsauto, dat is de nieuwe Peugeot Partner. De Partner is al meer dan 20 jaar een betrouwbare bestelauto welke door veel professionals dagelijks gebruikt wordt. Met zijn unieke comfort-en prestatieniveau met de Peugeot i-Cockpit® onderscheidt de Partner zich ten opzichte van zijn concurrenten. Bovendien heeft hij een flexibele laadruimte en lage zakelijke gebruikskosten.

De nieuwe Partner heeft een stoere voorzijde met een verticale grille en geraffineerde koplampen. De omvang is perfect dankzij de korte en vlak liggende motorkap, de hoge taillelijn en de korte overbouw voor en achter. Daarnaast is er meer aandacht besteed aan het geluidscomfort voor als je veel tijd doorbrengt in de auto.

In 2019 is de Partner in Hannover verkozen tot International Van of the Year 2019. Deze onderscheiding is de bekroning van de inzet van het team van Peugeot in een project dat een fundamenteel onderdeel vormt van de ontwikkelingsstrategie van Peugeot.

Voorraad nieuw Occasions Offerte

Peugeot partner bestelauto

De nieuwe Partner voldoet aan al uw wensen

Ieder bedrijf heeft zijn eigen verwachtingen. Om hieraan te voldoen biedt hij een ruime keuze aan uitvoeringen die zowel geschikt zijn voor onafhankelijke ondernemers als fleetowners. Onderstaande items mogen natuurlijk niet ontbreken:

  • Rij-en parkeerhulpsystemen
  • Elektrische parkeerrem
  • Peugeot i-Cockpit®
  • Surrounder Rear Vision
  • Efficiënte motoren gecombineerd met de 8-traps automatische transmissie EAT 8

De uitvoering Grip is gemaakt voor de echte kilometervreter en voor wie zich regelmatig op onverhard werkterrein bevindt. Voor elke activiteit hebben wij dus een Partner op maat.

De nieuwe Partner is leverbaar in 2 lengtes. De standaard uitrusting heeft een lengte van 4,40 m en heeft (afhankelijk van de uitvoering) een laadvolume van 3,30 m³ tot 3,80 m³ waarbij er plaats is voor 2 Europallets. De long-uitvoering heeft een lengte van 4,75m en een laadvolume van 3,90 m³ tot 4,40 m³.

Peugeot Partner leverbaar in benzine en diesel

De Partner is leverbaar in zowel benzine als diesel. De nieuwste generatie motoren zorgen voor een dynamische rijervaring. Met de veelzijdige PureTech-benzinemotoren en BlueHDi-dieselmotoren kan hij zowel in de stad als op buitenwegen uitstekend uit de voeten. De motoren kenmerken zich door een lage uitstoot van schadelijke stoffen en een laag praktijkverbruik. Bekijk de voorraad van de nieuwe Peugeot Partner in combinatie met een benzine of diesel.

Rijdt u liever in een automaat?

Dan kies je voor de 8-traps automatische transmissie EAT8 (automaat) van de nieuwste generatie, met schakelflippers aan de stuurkolom. Dit zorgt zowel bij lange als bij korte ritten voor optimaal rijcomfort.

Wassink Autogroep heeft diverse Peugeot Partner occasions op voorraad staan. Bekijk onze voorraad online of maak een afspraak bij één van onze Peugeot vestigingen. Wij kijken graag samen met je naar een passende oplossing voor uw mobiliteit.

Bekijk brochure
Peugeot Partner Premium standaard voorzien van
Onze Peugeot Partner voorraad

Onze voorraad Peugeot Partner

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Partner staan?

© 2023 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, exclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de beschreven uitvoeringen. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomePeugeotModellenPeugeot Partner