Nu te bestellen
De Peugeot Expert
Nu vanaf
€ 26.300,-

Peugeot Expert

De nieuwe Peugeot Expert past zich aan aan elke taak binnen uw bedrijf. De Expert beschikt over een vernieuwde en aantrekkelijk exterieurontwerp met een geoptimaliseerd laadvolume tot 6,6 M³ en een hoogte tot 1,9 M. Dit model zorgt voor comfortabel rijden en werken doormiddel van zijn 10 inch touchscreen en ergonomische zitpositie.

Voorraad nieuw Occasions Offerte

De Expert is erg compact waardoor je moeiteloos door de stad kunt rijden. Je hoeft dus geen spullen achter te laten. Zelfs parkeren in een parkeergarage met beperkte doorrijhoogte is mogelijk, dankzij de hoogte van maximaal 1,90 m. (afhankelijk van uitvoering en opties). De Expert is leverbaar in de lengte 5,3 M³ tot 6,6 M³ . Zo zit er altijd een bedrijfswagen voor je bij.

Expert in technologie

De Peugeot Expert zit vol technologieën om je een zo goed mogelijke ervaring mee te geven. Je wilt veilig op jouw bestemming aankomen om je zaken te doen. De Expert biedt daarom diverse optionele technologieën die je daarmee helpen:

  • Snelheidslimietindicatie – snelheidsadviessysteem: een mulitfunctionele camera die verkeersborden herkent en hier een melding voor weergeeft in het intstrumentenpaneel of head-up display.
  • Regeneratief remmen: met maar liefst 3 niveau’s te bedienen vanaf de paddles op het stuurwiel.
  • Active Safety Brake: een automatische noodremsysteem die ingrijpt wanneer er zich een dreigende aanrijding voordoet.
  • Grootlichtassistent: door middel van een camera wordt het grootlicht in- of uitgeschakeld wanneer dit nodig is.

De nieuwe Peugeot Expert is voorzien van het 10-inch digitale instrumentenpanel in full-colour. Het HD-touchscreen en een dynamic Surround View geeft een realtime zocht van de omgeving van de auto

Bekijk brochure Bekijk prijslijst

Waarom Peugeot Peugeot Expert Daarom Peugeot Peugeot Expert

  • Comfortabel en flexibel
Peugeot Expert Premium is standaard voorzien van
Onze voorraad

Onze voorraad Peugeot Expert

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Expert staan?

Disclaimer

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, exclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de beschreven uitvoeringen. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomePeugeotModellenPeugeot Expert