Opgeteld de beste investering
Peugeot Expert
Nu vanaf
€ 26.000,-

Peugeot Expert

De nieuwe Peugeot Expert is innovatiever, lichter en veiliger dan zijn voorganger. Het is een robuust en stijlvolle bedrijfswagen met een stoer design. De nieuwe verticaal en opvallend hoog geplaatste grille versterkt de krachtige uitstraling en maakt de bedrijfsauto in één oogopslag herkenbaar. De Expert is opgeteld de beste investering voor uw onderneming.

Voorraad nieuw Occasions Offerte

De Expert is erg compact waardoor je moeiteloos door de stad kunt rijden. Je hoeft dus geen spullen achter te laten. Zelfs parkeren in een parkeergarage met beperkte doorrijhoogte is mogelijk, dankzij de hoogte van slechts 1,90 m. (afhankelijk van uitvoering en opties). De Expert is leverbaar in 3 lengtes. Zo zit er altijd een bedrijfswagen voor je bij. De lengtes zijn opgedeeld in drie modellen:

  • Compact: 4,61m
  • Standaard: 4,96m
  • Long: 5,31m

De binnenruimte van de Expert is bijzonder innovatief. De combinatie van een compacte buitenmaat en een groot laadvolume aan de binnenzijde is essentieel in het segment van deze bedrijfswagens. De Peugeot Expert heeft twee grote openslaande achterportieren zodat je gemakkelijk jouw lading kunt in- en uitladen. De schuifdeuren kunnen met één korte voetbeweging geopend worden (optioneel) zodat je met bepakte handen toch de bus kunt openen. Wanneer je weer wegloopt en dezelfde voetbeweging maakt als waar de deur geopend is, sluit de schuifdeur weer en is alles veilig opgeborgen.

Expert in technologie

De Peugeot Expert zit vol technologieën om je een zo goed mogelijke ervaring mee te geven. Je wilt veilig op jouw bestemming aankomen om je zaken te doen. De Expert biedt daarom diverse optionele technologieën die je daarmee helpen:

  • Snelheidslimietindicatie – snelheidsadviessysteem: een mulitfunctionele camera die verkeersborden herkent en hier een melding voor weergeeft in het intstrumentenpaneel of head-up display.
  • Visiopark 1: een achteruitrijcamera die vanuit meerdere hoeken de omgeving in de gaten houdt. Ook zie je rijlijnen zodat je weet hoe de auto zich manoeuvreert bij de bewegingen.
  • Active Safety Brake: een automatische noodremsysteem die ingrijpt wanneer er zich een dreigende aanrijding voordoet.
  • Grootlichtassistent: door middel van een camera wordt het grootlicht in- of uitgeschakeld wanneer dit nodig is.

Peugeot Expert Dubbelcabine met 6 zitplaatsen of meer

Je hoeft geen keuze meer te maken tussen personenvervoer of lading. De dubbele cabine uitvoeringen bieden namelijk plaats aan 6 personen. De robuuste en functionele Combi-uitvoering biedt zelfs plaats aan 9 personen. Het interieur biedt volop rijcomfort en technologische features waarbij tal van mogelijkheden zijn voor de diverse uitvoeringen. Kom gerust langs voor meer informatie of bekijk de brochure.

Het is ook mogelijk om jouw Peugeot bedrijfswagen te laten ombouwen naar jouw eigen wensen. Bijvoorbeeld wanneer je een dubbele cabine nodig heeft of juist een koelwagen. Voor iedere onderneming is de Expert het ideale vervoersmiddel. Informeer bij ons in de showroom voor extra informatie.

Sport Expert

Voor de sportieve ondernemer heeft Peugeot een stoere bedrijfswagen ontwikkeld. De Expert Sport Edition is een topsporter, een krachtpatser. Van nature is het een zeer rijk uitgeruste bedrijfswagen met unieke in- en exterieurdetails. Omdat je ook in stijl wilt aankomen bij jouw klanten.

Bekijk brochure

Waarom Peugeot Peugeot Expert Daarom Peugeot Peugeot Expert

  • Comfortabel en flexibel
Peugeot Expert Premium is standaard voorzien van
Onze voorraad

Onze voorraad Peugeot Expert

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Expert staan?

Disclaimer

© 2023 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, exclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de beschreven uitvoeringen. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomePeugeotModellenPeugeot Expert