IEDERE DAG EEN WARM WELKOM
Peugeot E-Traveller
Nu vanaf
€ 57.608,-

Peugeot E-Traveller

Veelzijdige e-Traveller

De E-Traveller is geschikt voor diverse toepassingen, of het nu gaat om taxivervoer, shuttlebusdiensten, personeelsvervoer of gehandicaptenvervoer. Met verschillende configuraties beschikbaar, biedt hij maximaal 9 zitplaatsen en een hoogte van 1.90m, waardoor hij de perfecte aanwinst is voor elk bedrijf.

Een mobiel kantoor: Slimme functies voor de Nieuwe e-Traveller
De Nieuwe e-Traveller is niet alleen een vervoermiddel, maar ook een veelzijdig mobiel kantoor. Met slimme opbergmogelijkheden, een opklapbare werktafel, het nieuwe connected infotainmentsysteem en 2 USB-aansluitingen, biedt hij een comfortabele en productieve ruimte voor onderweg.

Iedere dag een warm welkom: Efficiënt onboarding met e-Traveller

Dankzij de hands-free schuifdeuren is het eenvoudig om passagiers aan boord te verwelkomen. Daarnaast profiteert men van de genereuze laadruimte tot 4554 liter, die via de achterruit gemakkelijk bereikbaar is. De E-Traveller combineert functionaliteit met efficiëntie, waardoor elke dag een warm welkom gegarandeerd is.

100% Elektrische Actieradius

Met een indrukwekkende actieradius tot 350 km (WLTP) ervaart men dagelijks de voordelen van 100% elektrisch rijden. De E-Traveller biedt een soepele en stille rijervaring, met snelle acceleratie dankzij het direct beschikbare koppel. Let op: de werkelijke prestaties kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals rijomstandigheden, snelheid en buitentemperatuur.

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, exclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomePeugeotModellenPeugeot E-Traveller