De stijlvolle bedrijfsauto
Peugeot e-Partner
Nu vanaf
€ 34.000,-

Peugeot e-Partner

Ontdek de nieuwe Peugeot e-Partner bestelauto en de voordelen van zijn 100% elektrische motor. De elektrische bedrijfsauto e-Partner behoudt alle sterke punten van de Partner om jouw professionele activiteit te vergemakkelijken en aan al jouw wensen te voldoen.

Volledig elektrisch rijden staat borg voor nieuwe rijsensaties zonder concessies:

  • 2 lengtes met een maximum laadvermogen van 3,3 tot wel 4,4 m3.
  • Een laadvolume tot 800 kg.
  • Aanhanger trekgewicht tot 750 kg.
  • Soepel, schokvrij rijden.
  • Stevige acceleraties dankzij onmiddellijk beschikbaar koppel.
  • Een geluidloze motor.
  • Een hoge mate van rijcomfort door het nagenoeg ontbreken van trillingen.

De Peugeot e-Partner zal beschikbaar zijn in de afwerkingsniveaus Pro, Premium en de specifiek voor lange afstanden ontwikkelde Asphalt.

Peugeot e-Partner Laadruimte

Om optimaal te profiteren van het WLTP-rijbereik van 275 km van de nieuwe Peugeot e-Partner, zijn er verschillende oplaadoplossingen. Standaard is de Peugeot e-Partner voorzien van een geïntegreerde driefasenlader van 11 kW, om zo op iedere locatie van de meest optimale laadsnelheden te profiteren.

PEUGEOT I-COCKPIT®

Een primeur op een bedrijfsauto, je krijgt namelijk standaard de PEUGEOT i-COCKPIT®:  een modern design dat een compact stuurwiel, een head-up instrumentenpaneel en een groot 8 inch capacitief touchscreen combineert voor zowel een grote wendbaarheid als oprecht plezier dankzij de ergonomie van de rijpositie die nieuw is in het segment.

De PEUGEOT i-Cockpit®, het dashboard van de PEUGEOT PARTNER, trekt onmiddellijk de aandacht.
Voor een optimale concentratie van de bestuurder bevindt alles zich binnen handbereik. Het compacte stuurwiel zorgt voor dynamische en intuïtieve rijsensaties. Het head-up instrumentenpaneel biedt extra veiligheid en comfort doordat de bestuurder alle essentiële informatie kan aflezen zonder zijn blik van de weg te hoeven wenden. Het in het midden van het dashboard geplaatste, en naar de bestuurder gerichte, capacitieve 8 inch touchscreen geeft rechtstreeks toegang tot de belangrijkste functies: radio, navigatie, autoparameters, telefoon, enz.

© 2023 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, exclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomePeugeotModellenPeugeot e-Partner