100% Elektrisch
Peugeot E-Expert
Vanaf
€ 37.900,-

Peugeot e-Expert

100% ELEKTRISCH, 100% EXPERT

Ontdek de nieuwe Peugeot e-Expert en de voordelen van zijn 100% elektrische aandrijflijn. Dankzij alle vertrouwde voordelen heeft de elektrische bedrijfsauto e-Expert alles in zich om jouw werk te vereenvoudigen en aan al jouw eisen te voldoen. Met een actieradius tot 350 km en geeft u toegankelijkheid tot milieu- en emissiezones.

Het moderne, strakke uiterlijk laat er geen twijfel over bestaan dat de nieuwe 100% elektrische Peugeot e-Expert een karaktervolle, sterke en dagelijks inzetbare bedrijfsauto is. De Peugeot e-Expert is leverbaar in 3 lengtes en verschillende uitvoeringen om aan de specifieke wensen van bedrijven te kunnen voldoen.

De Peugeot e-Expert bied je nog altijd een zee aan ruimte met een nuttig laadvolume van tot wel 6,6 m3 en een nuttig laadvermogen van tot wel 1200kg bij een wagenhoogte van minder dan 1,90 m. Bovendien kun je ook met de e-Expert een aanhanger trekken. Met de Compact-uitvoering, met een lengte van slechts 4,60 m, wordt een geheel nieuwe categorie elektrische bedrijfswagens geïntroduceerd. De Peugeot e-Expert is een ideale bedrijfsauto voor het rijden en parkeren in de stad.

 

Bekijk prijslijst
Een nieuwe vorm van rijplezier

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, exclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomePeugeotModellenPeugeot e-Expert