100% Elektrisch
Peugeot E-Boxer
Vanaf
€ 57.990,-

Peugeot e-Boxer

Met zijn geüpdatete ontwerp, aanpasbare interieur, nieuwe voorzieningen en een actieradius tot 420 km volgens de WLTP-standaard, is de PEUGEOT E-BOXER ideale voor professionals die belang hechten aan prestaties en mobiliteit.

Deze elektrische bedrijfsauto heeft een verwogen tot 200kW en is binnen 55 minuten al voor 80% opgeladen. Met zijn nieuwe exterieurontwerp en geoptimaliseerde aerodynamica, vernieuwd interieur met een nieuwe zitpositie en connected services, hoog laadvermogen en modulariteit, biedt de auto een elektrische actieradius tot 420 km en toegang tot milieu- en emissiezones, wat een complete en milieubewuste mobiliteitsoplossing garandeert.

De E-Boxer heeft een laadvermogen tot 1500kg en een effectief volume tot 17 M3. Dit is afhankelijk van het gekozen model. De E-Boxer is verkrijgbaar in 2 verschillende lengtes tot 4,07 M en 2 verschillende hoogtes.

Het vernieuwde interieur is uitgerust met de vernieuwde technologieën:

  • Uitklapbare tafel voor je laptop, contracten tekenen of te lunch. Dit zorgt voor mobiel kantoor
  • 10 inch HD touchscreen
  • Draadloze verbinding met Apple Carplay en Android Auto
  • 3D navigatiesysteem
  • Spraakassistentie
  • Lane Centring Assistence en Traffic Jam Assistant
Bekijk prijslijst

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, exclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomePeugeotModellenPeugeot e-Boxer