Welkom in elke milieuzone
Peugeot e-Boxer
Nu vanaf
€ 66.380,-

Peugeot e-Boxer

Ontdek de nieuwe Peugeot e-Boxer, die alle kwaliteiten combineert van de benzine of diesel uitvoering met de voordelen van een elektrische aandrijflijn. De e-Boxer is dankzij zijn 100% elektrische aandrijflijn welkom in elke milieuzone. De laadaansluiting bevindt zich achter een klep aan de voorzijde van de auto, aan de bestuurderszijde, voor een optimaal gebruiksgemak.

Als een van de weinige elektrische bedrijfsauto’s in zijn segment is de Peugeot e-Boxer ook leverbaar als chassis enkele cabine, chassis dubbele cabine en plancher cabine, zodat er voor jouw bedrijf een ombouw op maat mogelijk is.

Volledig elektrisch rijden staat borg voor nieuwe rijsensaties zonder concessies:

  • Hetzelfde laadvolume en uitvoeringen op maat
  • Soepel en schokvrij rijden
  • Stevige acceleraties dankzij het onmiddellijk beschikbare koppel
  • Een geluidloze motor
  • Een hoge mate van rijcomfort door het nagenoeg ontbreken van trillingen

Met de tractiebatterij met een capaciteit van 37 kWh of 70 kWh beschikt de bestelwagen over een actieradius van respectievelijk 200 of 340 km volgens het WLTP.

© 2023 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, exclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomePeugeotModellenPeugeot e-Boxer