Nu vanaf
€ 45.585,-

Nieuwe Peugeot e-308

De nieuwe PEUGEOT 308 is al beschikbaar als een elektrische plug-in hybride versie en zal vanaf 2023 beschikbaar zijn in een 100% elektrische versie. PEUGEOT zal de eerste Europese fabrikant zijn die een 100% elektrische break aanbiedt. De elektrische 308 wordt aangedreven door een gloednieuwe elektromotor met een vermogen van 115 kW (156 pk) en een actieradius van meer dan 400 km (WLTP-cyclus), afhankelijk van het uitrustingsniveau. Dit dubbele aanbod is een compromisloos antwoord, perfect aangepast aan de behoeften van klanten in het C-segment: de unieke look van de 308 wordt gecombineerd met het rijplezier dat kenmerkend is voor PEUGEOT-modellen, en met toonaangevende efficiëntie, met een gemiddeld energieverbruik van 12,7 kWh. De nieuwe PEUGEOT E-308=, die beschikbaar zijn in de uitrustingsniveaus Allure en GT, komen medio 2023 achtereenvolgens op de markt.

UITMUNTENDHEID

Op de nieuwe PEUGEOT E-308 wordt een gloednieuwe volledig elektrische motor gelanceerd: met 115 kW (156 pk) en 260 Nm koppel (beschikbaar vanaf 0 km/u) voor onmiddellijke respons. De nieuwe motor zal de E-308 geruisloos aandrijven, zonder trillingen en zonder CO 2 -uitstoot. Deze motor vormt een aanvulling op het huidige aanbod, dat bestaat uit 180 pk/132 kW en 225 pk/162 kW plug-in hybrides en versies met interne verbrandingsmotor.

 

EFFICIËNTIE

Efficiëntie was een grote zorg voor de ingenieurs van de PEUGEOT E-308, aangezien de gecombineerde inspanningen op het gebied van motor, batterij, aerodynamica (optimalisatie van de voorkant en onderkant), gewichtsoptimalisatie (EMP2-platform) en vermindering van wrijving verliezen (klasse A-banden) heeft het mogelijk gemaakt om een ​​opmerkelijk laag gemiddeld energieverbruik te bereiken: 12,7 kWh per 100 km, een maatstaf onder 100% elektrische voertuigen in het C-segment .

 

EMOTIE

Voor zijn bestuurder en passagiers biedt de nieuwe PEUGEOT E-308 de nieuwste generatie van de PEUGEOT i-Cockpit®, herkenbaar aan:

  • zijn compacte, verwarmde stuurwiel, gewijd aan rijplezier en gecontroleerde wendbaarheid,
  • het driedimensionale digitale head-updisplay, dat kan worden aangepast en geconfigureerd,
  • het centrale 10-inch touchscreen.

De nadruk is gelegd op vakmanschap in de cabine , inventiviteit met volledig configureerbare virtuele i-toggles en connectiviteit , inclusief de nieuwste i-Connect® Advanced-technologie, een infotainmentsysteem dat de rij- en reiservaring intuïtiever en lonender maakt.

Houd mij op de hoogte

© 2022 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. De Private Lease tarieven zijn gebaseerd op 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Peugeot Private Lease via Wassink Autogroep wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door en overeengekomen met PSA Finance, handelsnaam van PSA Financial Services Nederland B.V. (AFM nr. 12007744). Zie www.peugeot.nl/privatelease voor alle voorwaarden. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomePeugeotModellenNieuwe Peugeot e-308