Nu volledig elektrisch
Nieuwe Peugeot e-208
Rijklaar vanaf
€ 36.620,-

Peugeot e-208

De nieuwe Peugeot e-208 - Een nieuwe vorm van mobiliteit

100% elektrisch, 100% genieten. Dat is wat je doet met de nieuwe Peugeot e-208! Het is de allereerste volledig elektrische auto van Peugeot. Een nieuwe stap in mobiliteit staat voor vooruitgang. Als je een nieuwe en intense rijervaring vol plezier wilt ervaren, stop dan met zoeken en stap in de nieuwe e-208. Krachtig vanbuiten, vol gemak vanbinnen.

Voorraad nieuw Occasions Private lease

Elektrisch rijden zoals u dat wilt met de Peugeot e-208!

Stap in de e-208 en laat u verleiden door een aangename elektrische rijervaring dankzij de 3 mogelijke rijconfiguraties: economisch, normaal en sport. Hij beschikt over 100 KW (136pk) en heeft een actieradius tot wel 340 kilometer. Daarnaast laadt je onderweg in slechts 30 minuten 80% van de batterij op bij een snellaadstation. Het plannen van jouw route, inclusief oplaadpunten en tips voor zuinig rijden kun je met een app op uw smartphone. De automatische versnellingsbak in de e-208 is uniek in zijn segment, met elektronische bediening en de mogelijkheid tot handmatige bediening achter het stuurwiel gaat het schakelen snel en soepel zonder merkbare overgangen.

De e-208 is leverbaar in twee varianten: Allure en GT. Beide hebben ze een 50kWh sterke accu die 136 pk levert. Standaard is de e-208 Allure voorzien van onder andere 16″ lichtmetalen velgen, DAB+ radio en een achteruitrijcamera. De e-208 GT heeft daarbovenop nog onder andere Lane Positioning Assist, Actieve dodehoekbewaking, Keyless Entry en lichtmetalen 17″ velgen. Beide elektrische uitvoeringen zijn voorzien van voorbereidingen voor drie fase laden. Zo kun je sneller de accu opladen en hoef je dus minder lang te wachten.

Private Lease de elektrische 208

Wil je genieten van een compleet nieuwe elektrische auto tegen een vast maandbedrag? Private Lease nu een nieuwe Peugeot e-208 voor € 349,- per maand. Dit bedrag is inclusief onderhoud en verzekering. Je hoeft er alleen zelf nog voor te zorgen dat de auto voorzien is van energie om te kunnen genieten van elke kilometer die je aflegt.

Bekijk brochure

Waarom Peugeot Peugeot e-208 Daarom Peugeot Peugeot e-208

  • 100% elektrisch
  • Slimme technologie
  • Compact
De Peugeot e-208 Allure is standaard voorzien van

© 2023 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. De Private Lease tarieven zijn gebaseerd op 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Peugeot Private Lease via Wassink Autogroep wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door en overeengekomen met PSA Finance, handelsnaam van PSA Financial Services Nederland B.V. (AFM nr. 12007744). Zie www.peugeot.nl/privatelease voor alle voorwaarden. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomePeugeotModellenPeugeot e-208