Nieuwe Peugeot e-2008
100% Elektrisch
Rijklaar vanaf
€ 36.930,-
Private lease
€ 399,-

Peugeot e-2008 SUV

De nieuwe Peugeot 2008 SUV - 100% Elektrisch

Strakke lijnen, een mooi silhouet en boordevol nieuwe technologieën. De nieuwe Peugeot e-2008 SUV is nu verkrijgbaar bij Wassink Autogroep. Met een actieradius van 320 kilometer (WLTP) geniet u nu van een ongekend nieuwe manier van rijden. Geruisloos en soepel rijdt u vol ontspanning naar uw bestemming. Wanneer u het gaspedaal intrapt. reageert deze direct dankzij het onmiddellijk beschikbare koppel. In 30 minuten is de accu al voor 80% gevuld (100kW-lader). Zo kunt u weer snel op weg. Wilt u deze nieuwe manier van autorijden ervaren? Kom dan snel langs bij één van onze Peugeot vestiging en laat u betoveren door schoonheid.

Voorraad nieuw Occasions Offerte

Ontdek nu ook de nieuwe elektrische SUV en de voordelen van zijn elektrische aandrijflijn. Ervaar de verrassende sensaties van volledig elektrisch rijden en ontdek de talrijke voordelen van elektrisch rijden. De nieuwe e-2008 heeft een actieradius tot wel 310 kilometer. Ook in de Peugeot e-2008 is de innovatieve Peugeot i-Cockpit® 3D aanwezig. De i-Cockpit®  is voorzien van een compact stuurwiel, 10″ HD-Touchscreen en een te configureren 3D-instrumentenpaneel. Alle voor het rijden nuttige informatie is beschikbaar via het touchscreen. De belangrijkste informatie met betrekking tot het elektrisch rijden heeft u altijd in beeld doordat deze in de vorm van een hologram wordt geprojecteerd op het 3D-instrumentenpaneel.

Private lease de nieuwe Peugeot e-2008

Voor één vast maandbedrag rijden in een gloednieuwe Peugeot e-2008? Met de Private lease deals is dat mogelijk! U rijdt voor € 399,- per maand rond in een e-2008. Dit bedrag is inclusief onderhoud en verzekering. Wegenbelasting geldt niet voor een volledig elektrische auto. U moet er alleen wel zelf voor zorgen dat u de auto goed opgeladen heeft zodat u kunt blijven genieten van alle gemakken die de e-2008 te bieden heeft.

Bekijk prijslijst Bekijk brochure
De Peugeot e-2008 SUV Active is standaard uitgerust met o.a.:

© 2020 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. De Private Lease tarieven zijn gebaseerd op 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Peugeot Private Lease via Wassink Autogroep wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door en overeengekomen met PSA Finance, handelsnaam van PSA Financial Services Nederland B.V. (AFM nr. 12007744). Zie www.peugeot.nl/privatelease voor alle voorwaarden. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomePeugeotModellenPeugeot e-2008 SUV