Altijd een stap vooruit
Peugeot Boxer
Nu vanaf
€ 29.300,-

Peugeot Boxer

Peugeot Boxer

Met zijn geüpdatete ontwerp, aanpasbare interieur en nieuwe voorzieningen is de PEUGEOT BOXER ideale voor professionals die belang hechten aan prestaties en mobiliteit. Met zijn nieuwe exterieurontwerp en geoptimaliseerde aerodynamica, vernieuwd interieur met een nieuwe zitpositie en connected services, evenals een hoog laadvermogen en modulariteit, combineert de Boxer capaciteit, stijl en efficiëntie. Daarmee voldoet de boxer aan de verwachtingen van elk bedrijf.

De Boxer is leverbaar in verschillende uitvoeringen zodat hij elke wens werkelijkheid kan maken. Het interieur is voorzien van tal van technologische features welke niet mogen ontbreken bij een Peugeot bedrijfswagen. Hieronder (afhankelijk van de uitvoering) een kleine greep uit de opties:

  • Een 10 inch HD touchscreen met Apple CarPlay en Android Auto
  • 3D navigatiesysteem
  • Nieuwe reeks rijhulpsystemen
  • Verkrijgbaar in verschillende maten met een laadvolume tot 17 M3 met een laadvermogen tot 1500 kg

Voorraad nieuw Occasions Offerte

Omgebouwde Boxer

Je onderneming moet blijven draaien. Dat is de wens die Peugeot heeft. De Boxer kan in allerlei verschillende manieren omgebouwd worden naar jouw smaak. Hij kan omgebouwd worden tot een Boxer met dubbele cabine, tot pick-up en zelfs tot een pick-up met kiepbak. Bezoek onze showroom voor meer informatie over de mogelijkheden.

Liever een Peugeot Boxer occasion?

Gaat jouw voorkeur liever uit naar een occasion? Dan bent je bij Wassink Autogroep aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een ruim aanbod aan gebruikte Boxer modellen op voorraad van diverse bouwjaren en met verschillende kilometerstanden. Bekijk onze voorraad online of maak een afspraak met een van onze verkopers op een van onze Peugeot vestigingen om jouw nieuwe bedrijfswagen te bewonderen. Uiteraard hebben wij ook diverse aanbiedingen op nieuwe modellen van de Boxer.

Bekijk brochure Bekijk prijslijst

Waarom Peugeot Peugeot Boxer Daarom Peugeot Peugeot Boxer

  • Veel laadruimte
  • Brede schuifdeuren
De Peugeot Boxer Premium is standaard voorzien van
Onze Peugeot Boxer voorraad

Onze voorraad Peugeot Boxer

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Boxer staan?

Disclaimer

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, exclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomePeugeotModellenPeugeot Boxer