Het nieuwe Gamma
Peugeot Boxer
Nu vanaf
€ 28.800,-

Peugeot Boxer

Peugeot Boxer

De nieuwe Peugeot Boxer is speciaal ontwikkeld om aan de verwachtingen van elk bedrijf te kunnen voldoen. De Boxer is leverbaar in verschillende uitvoeringen zodat hij elke wens werkelijkheid kan maken. De vormgeving van de nieuwe Boxer is zeer modern en dat zie je meteen, dankzij de scherp gelijnde motorkap en de stevige bumper die optimale bescherming biedt. Het interieur is voorzien van tal van technologische features welke niet mogen ontbreken bij een Peugeot bedrijfswagen. Hieronder (afhankelijk van de uitvoering) een kleine greep uit de opties:

  • Een audiosysteem met CD/MP3 speler en een 5 inch touchscreen.
  • Bluetooth voor handsfree bellen.
  • Navigatiesysteem en achteruitrijcamera.
  • Ook is een vaste of afneembare trekhaak mogelijk.

Voorraad nieuw Occasions Offerte

De afmetingen van de Peugeot Boxer

De Boxer is leverbaar in diverse afmetingen en heeft een laadvermogen van 8 tot 17 m³. Gaat jouw voorkeur uit naar een gesloten bestelwagen dan heb je de keuze uit onderstaande carrosserievarianten.

  • 3 verschillende wielbases (3,00, 3,45 en 4,04)
  • 4 lengtes (L1, L2, L3 en L4)
  • 3 hoogtes (H1, H2 en H3)

Je hoeft geen compromis meer te sluiten. Als je wil gaan voor kwaliteit en daar niets op wil inleveren, is de Boxer jouw ideale partner. De eisen voor de professionals zijn gebruikt om deze bus zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Het hang- en sluitwerk is versterkt om te zorgen dat de levensduur wordt verlengt. De carrosserie is grondig aangepakt voor een betere geluidsdichtheid van de bedrijfswagen en biedt meer stevigheid. Zo kun je elke rit tot rust komen om jouw klus op bestemming te klaren. Het nieuwe design is robuuster en heeft een kwalitatief hoogwaardigere uitstraling gekregen. Daarnaast heeft de Boxer ook nog een nieuwe pakket aan services meegekregen. Allemaal voor jou als ondernemer.

Gemakkelijk laden

Peugeot heeft het jou als ondernemer zo makkelijk mogelijk gemaakt. Met grote achterdeuren die open kunnen klappen tot wel 270° (optioneel) kun je gemakkelijk in- en uitladen. Daarnaast hebben de achterdeuren een hoogte van maximaal 2.030 mm zodat de nuttige breedte van 1.422 mm optimaal gebruikt kan worden. Hiermee is de Boxer de grootste in zijn segment. En dan is er ook nog zoiets als de laaddrempel. Als je met zware spullen aankomt, hoef je niet onnodig hoog te tillen. De laaddrempel is namelijk het laagst in zijn segment. Je kunt nog kiezen voor de optionele pneumatische vering die ervoor zorgt dat de laaddrempel aangepast kan worden naar jouw wensen.

Omgebouwde Boxer

Je onderneming moet blijven draaien. Dat is de wens die Peugeot heeft. De Boxer kan in allerlei verschillende manieren omgebouwd worden naar jouw smaak. Hij kan omgebouwd worden tot een Boxer met dubbele cabine, tot pick-up en zelfs tot een pick-up met kiepbak. Bezoek onze showroom voor meer informatie over de mogelijkheden.

Liever een Peugeot Boxer occasion?

Gaat jouw voorkeur liever uit naar een occasion? Dan bent je bij Wassink Autogroep aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een ruim aanbod aan gebruikte Boxer modellen op voorraad van diverse bouwjaren en met verschillende kilometerstanden. Bekijk onze voorraad online of maak een afspraak met een van onze verkopers op een van onze Peugeot vestigingen om jouw nieuwe bedrijfswagen te bewonderen. Uiteraard hebben wij ook diverse aanbiedingen op nieuwe modellen van de Boxer.

Bekijk brochure

Waarom Peugeot Peugeot Boxer Daarom Peugeot Peugeot Boxer

  • Veel laadruimte
  • Brede schuifdeuren
De Peugeot Boxer Premium is standaard voorzien van
Onze Peugeot Boxer voorraad

Onze voorraad Peugeot Boxer

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Boxer staan?

Disclaimer

© 2023 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, exclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomePeugeotModellenPeugeot Boxer