Toonbeeld van verfijning
Peugeot 508
Rijklaar vanaf
€ 46.150,-

Peugeot 508

Peugeot 508 - Een sportieve 5-deurs

De nieuwe sportieve auto van Peugeot is een echte leeuw. De 508 GT is onmiddellijk herkenbaar door zijn stoere blik en de indrukwekkende LED dagrijverlichting. Alle kenmerken van het merk op het gebied van sportiviteit, comfort, innovatie en elegantie komen in deze nieuwe Berline terug.

Rijplezier staat voorop en dat komt ook terug in het interieur met de Peugeot i-Cockpit®. Door het compacte stuurwiel, een head-up instrumentenpaneel en een 8 inch touchscreen scherm wordt autorijden nog dynamischer. Dankzij de toepassing van innovatieve technologieën beschikt de 508 over de nieuwste rijhulpsystemen. Vanaf de Allure is de 508 voorzien van een ingebouwde infraroodcamera aan de voorzijde van de auto. Met de optie ‘Night vision’ kun je zien in het donker. Met name de aanwezigheid van dieren of mensen in het donker zijn zichtbaar in het head-up instrumentenpaneel.

Voorraad nieuw Occasions Private lease

Maximaal genieten: Peugeot 508 (EAT8) automaat

Zijn exclusieve PureTech 225 S&S benzinemotor of BlueHDi 180 S&S dieselmotor, beiden met EAT8 automatische versnellingsbak, garanderen een geweldige rijervaring. Daarnaast is de 508 Berline ook verkrijgbaar als Hybrid. Met de Hybrid uitvoering geniet je van de stilte en het nagenoeg ontbreken van trillingen. De 508 Hybrid is standaard voorzien van een automaat.

Ruim aanbod aan 508 occasions

Wil je een tweedehandse 508 kopen? Dan ben je bij Wassink Autogroep, jouw Peugeot dealer, aan het juiste adres. Onze occasions zijn altijd perfect onderhouden. Natuurlijk hebben wij ook nieuwe Peugeot modellen op voorraad. Bekijk onze 508 acties online. Je kunt ook altijd een bezoek brengen aan een van onze Peugeot vestigingen.

Aantrekkelijke Peugeot Private Lease deals

Heb je interesse in de Peugeot Private Lease deals? Op de 508 zijn diverse aantrekkelijk private lease deals van kracht. Dit zijn deals waarbij de meeste gewilde opties bij jouw Peugeot zijn inbegrepen en die worden aangeboden tegen een extra aantrekkelijk maandbedrag inclusief verzekering, onderhoud en wegenbelasting. Het enige wat je nog moet doen is tanken. Meer weten over Peugeot Private Lease? Berekenen dan nu jouw maandbedrag.

Bekijk prijslijst Bekijk brochure

Waarom Peugeot Peugeot 508 Daarom Peugeot Peugeot 508

  • GT-uitvoering
  • Peugeot I-Cockpit®
  • Plug-in Hybrid
  • Slimme technologie
De Peugeot 508 Allure is standaard voorzien van
Onze Peugeot 508 voorraad

Onze voorraad Peugeot 508

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige 508 staan?

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. De Private Lease tarieven zijn gebaseerd op 72 maanden en 5.000 kilometer per jaar. Peugeot Private Lease via Wassink Autogroep wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door en overeengekomen met PSA Finance, handelsnaam van PSA Financial Services Nederland B.V. (AFM nr. 12007744). Zie www.peugeot.nl/privatelease voor alle voorwaarden. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomePeugeotModellenPeugeot 508