De nieuwe Peugeot 508 en 508 SW PSE
Sport Engineered
Rijklaar vanaf
€ 73.730,-

Peugeot 508 Sport Engineered

De nieuwe Peugeot 508 Sport Engineered realiseert een nieuwe vorm van sportieve prestaties op de weg. Inclusief lage emissies en een onbeperkte hoeveelheid sensationeel plezier. Dankzij nieuwe designelementen die een moderne invulling geven aan sportiviteit hebben de nieuwe modellen een krachtige en indrukwekkende stance gekregen, die wordt versterkt door de bumper, de zijskirts en de nieuwe speciale 20 inch-velgen.

De Peugeot 508 en 508 SW Sport Engineered is voorzien van de Peugeot i-COCKPIT®. Hiermee wordt autorijden een nog intensere beleving. Het compacte stuurwiel zorgt voor een ongekend dynamisch stuurkarakter. Op het nieuwe head-up instrumentenpaneel wordt in jouw directe gezichtsveld alle belangrijke rijinformatie weergegeven, zodat jij jouw blik op de weg gericht kunt houden. Onder de middenconsole is een plek om jouw smartphone op te laden. Het Connect 3D-navigatiesysteem met spraakherkenning staat borg voor een ontspannen reis: dankzij de TomTom®-services wordt alle voor het rijden nuttige informatie in real time weergegeven.

ACTIERADIUS & OPLADEN

Met de lithium-ion batterij van de nieuwe 508 & PEUGEOT 508 SW SPORT ENGINEERED kun je tot wel 52 km volledig elektrisch rijden volgens het WLTP-homologatieprotocol  (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedures). Het WLTP-protocol geeft gebruikers een nauwkeuriger en realistischer beeld van de actieradius onder normale gebruiksomstandigheden.
Prijslijst

Waarom Peugeot Peugeot 508 Sport Engineered Daarom Peugeot Peugeot 508 Sport Engineered

  • 360 PK
  • Peugeot Sport Engineered
  • Elektrische aandrijving
Technische specificaties

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden. Lease tarief op basis van 72 maanden en 5.000 kilometer.

HomePeugeotModellenPeugeot 508 Sport Engineered