Nu in de showroom
De nieuwe Peugeot 408
Rijklaar vanaf
€ 40.270,-

Nieuwe Peugeot 408

De nieuwe Peugeot 408 - De dynamische fastback

De nieuwe PEUGEOT 408 is anders dan normaal. Deze nieuwe generatie PEUGEOT biedt een katachtig postuur en unieke allure, uitmuntende techniek gericht op efficiëntie en intelligente elektrificatie, evenals de emoties die worden geboden door geavanceerde technologieën die zijn gericht op rijplezier en instinctief gebruik.   

ALLURE . De PEUGEOT 408 valt in de eerste plaats op door zijn dynamische fastback-silhouet en zijn onmiskenbare stijl, maar ook door zijn mate van doorbreken. Zijn katachtige houding is typerend voor de modellen van het merk. Zijn lijnen zijn scherp, de grille heeft dezelfde kleur als de carrosserie en past perfect bij de voorkant, en hij pronkt trots met het nieuwe PEUGEOT-embleem met de kop van een leeuw. De omgekeerde uitsparing in de achterbumper is onverwacht, terwijl het profiel een sterke uitstraling krijgt. De nieuwe PEUGEOT 408 staat stevig op wielen met een diameter van 720 mm en de iconische 20-inch velgen hebben een storend geometrisch ontwerp. Vooraan integreert de hoektandvormige lichtsignatuur de 408 perfect in de PEUGEOT-familie, net als de led-lampen met drie klauwen achteraan.

Met een lengte van 4,69 m, gebaseerd op een lange wielbasis van 2,79 m, heeft de nieuwe PEUGEOT 408 een opmerkelijk ruime tweede zitrij, met 188 mm beenruimte. De bagageruimte is ook ruim bemeten, met een inhoud van 536 liter, die kan worden vergroot tot 1.611 liter zodra de achterbank is neergeklapt. De nieuwe PEUGEOT 408 is 1,48 m hoog en heeft een slank en strak silhouet. Dit verbetert de aerodynamische efficiëntie

EMOTIE. Voor zowel de bestuurder als de passagiers biedt de PEUGEOT 408 de nieuwste generatie van de PEUGEOT i-Cockpit®, onmiddellijk herkenbaar aan zijn compacte stuurwiel dat gericht is op rijplezier en gecontroleerde wendbaarheid.

In de cockpit ligt de nadruk op kwaliteit en connectiviteit, met de allernieuwste technologieën om de rij- en reiservaring intuïtiever en bevredigender te maken.

UITMUNTENDHEID.   Aangedreven door 6 camera’s en 9 radars, zorgen de rijhulpsystemen voor gemoedsrust en veiligheid. Ze bevatten:

  • Adaptive Cruise Control met Stop and Go-functie,
  • Nachtzicht, dat waarschuwt voor dieren, voetgangers of fietsers voor hen voordat ze in het grootlicht verschijnen,
  • Dodehoekbewaking op grote afstand (75 meter),
  • Rear Traffic Alert, dat waarschuwt voor mogelijk gevaar bij het achteruitrijden.

Het motorengamma dat de PEUGEOT 408 aandrijft, omvat twee oplaadbare hybride versies met 180 en 225 pk en een benzineversie van 130 pk. Alle drie zijn ze gekoppeld aan een 8-traps EAT8 automatische versnellingsbak. Een volledig elektrische versie volgt enkele maanden later.

Offerte aanvragen

Waarom Peugeot Peugeot 408 Daarom Peugeot Peugeot 408

  • Keyless start
  • Modern en gedurfd design
  • Slimme technologie
Technische specificaties

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. De Private Lease tarieven zijn gebaseerd op 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Peugeot Private Lease via Wassink Autogroep wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door en overeengekomen met PSA Finance, handelsnaam van PSA Financial Services Nederland B.V. (AFM nr. 12007744). Zie www.peugeot.nl/privatelease voor alle voorwaarden. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomePeugeotModellenNieuwe Peugeot 408