Sportief & Krachtig
Peugeot 308
Nu vanaf
€ 24.690,-
Private lease
€ 399,-

Peugeot 308

Ontspannen reizen

Hij springt direct in het oog door de vloeiende lijnen en het sportieve karakter. U kunt niet meer om deze auto heen. De nieuwe 308. De nieuwe sportieve voorbumper geeft de voorzijde een extra dynamisch karakter. Met de 308 geniet u van optimaal comfort en heeft u genoeg ruimte voor sensaties. Rijplezier staat voorop en dat komt terug in het interieur met de Peugeot i-Cockpit®. Door het compacte stuurwiel, een head-up instrumentenpaneel en een 7″ touchscreen wordt autorijden nog dynamischer.

Maximaal genieten met een automaat

Geniet van alles om u heen en rij ontspannen overal naartoe met de automatische EAT 8 transmissie. De 308 automaat heeft bijna dezelfde verbruikscijfers als een handgeschakelde versnellingsbak en schakelt snel en soepel.

Daarnaast is de 308 rijkelijk uitgerust met diverse innovatieve technologieën. U kunt zorgeloos op weg en genieten van alles om u heen. Bij lange ritten kunt u gebruik maken van diverse technologieën die dan goed tot hun recht komen. Afhankelijk van het uitrustingsniveau kunt u de volgende technologieën verwachten:

  • Vermoeidheidsherkenning
  • Herkenning van verkeersborden met snelheidsbeperking
  • Grootlichtassistent
  • Adaptieve cruise control met STOP-functie
  • Active Lane Departure Warning

Peugeot Sport met de 308 GTi

Laat u verleiden door de ultieme sportieve auto, de 308 GTi. De inspirerende lijnen, uitrusting en exclusieve motor nodigen u uit om een nieuwe rijbeleving te ervaren. Van buiten tot binnen ademt de GTi op stijlvolle wijze een sportieve sfeer. De rode sierstiksels, de aluminium Peugeot sport-dorpellijsten, de koelsleuven, de bumper; overal komen de sport accenten terug.

Voorraad nieuw Occasions Private lease

Ruim aanbod aan Peugeot 308 occasions

Wassink Autogroep heeft een ruim aanbod aan Peugeot occasions op voorraad van diverse bouwjaren en met verschillende kilometerstanden. Daarnaast is de 308 ook als stationwagon verkrijgbaar. Bekijk onze 308 acties online of maak een afspraak met een van onze verkopers op een van onze vestigingen voor meer informatie of een proefrit.

Private Lease een Peugeot

Het privé leasen van een Peugeot is mogelijk met Peugeot Private Lease. U rijdt de 308 al vanaf € 434,- per maand. Het enige wat u nog moet doen is tanken. Dit maandbedrag is namelijk inclusief verzekering, onderhoud en wegenbelasting. Meer weten over Peugeot Private Lease? Bezoek dan onze showroom.

Bekijk prijslijst Bekijk brochure

Waarom Peugeot Peugeot 308 Daarom Peugeot Peugeot 308

  • Peugeot I-Cockpit®
  • GTi Peugeot Sport
  • Slimme technologie
  • Zuinig
De Peugeot 308 Allure standaard voorzien van
Onze Peugeot 308 voorraad

Onze voorraad Peugeot 308

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige 308 staan?

© 2021 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. De Private Lease tarieven zijn gebaseerd op 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Peugeot Private Lease via Wassink Autogroep wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door en overeengekomen met PSA Finance, handelsnaam van PSA Financial Services Nederland B.V. (AFM nr. 12007744). Zie www.peugeot.nl/privatelease voor alle voorwaarden. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomePeugeotModellenPeugeot 308