Rijklaar vanaf
€ 32.500,-

Nieuwe Peugeot 308

Peugeot 308

Wanneer je de nieuwe Peugeot 308 met zijn exclusieve design voor het eerst ziet, zul je direct onder de indruk zijn. De 308 is het eerste model in de nieuwe serieproductie die het nieuwe Peugeot schild op de motorkap draagt. Dit nieuwe embleem heeft een moderne typografie en vormt een opvallend element van de grille.

De compacte plug-in hybride

Maak kennis met de nieuwe 308 en laat je verleiden door zijn exclusieve karakter en dynamiek. Geniet van elk moment dankzij de innovatieve en hoogwaardige technologieën van de nieuwe i-Cockpit®. Het comfort, de efficiency en de prestaties maken het rijplezier compleet, ongeacht of je kiest voor Plug-in Hybrid, benzine of diesel.

Aantrekkelijke Private Lease deals

Ben je geïnteresseerd in Peugeot 308 Private Lease? Op de nieuwe 308 zijn diverse aantrekkelijk private Lease deals van kracht. Dit zijn deals waarbij de meeste gewilde opties bij jouw nieuwe 308 zijn inbegrepen en die worden aangeboden tegen een extra aantrekkelijk maandbedrag. Je rijdt dan een nieuwe auto inclusief verzekering, onderhoud en wegenbelasting. Het enige wat je nog moet doen is tanken.

Ruim aanbod aan Peugeot 308 occasions

Daarnaast heeft Wassink Autogroep een ruim aanbod aan 308 occasions op voorraad van diverse bouwjaren en met verschillende kilometerstanden. Bekijk onze occasions online of maak een afspraak bij een van onze Peugeot vestigingen om jouw droomauto te bewonderen.

Bekijk brochure

Waarom Peugeot Peugeot 308 Daarom Peugeot Peugeot 308

  • Peugeot I-Cockpit®
  • Slimme technologie
  • Laag brandstofverbruik
De nieuwe Peugeot 308 GT is standaard voorzien van
Onze Peugeot 308 voorraad

Onze voorraad Peugeot 308

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige 308 staan?

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. De Private Lease tarieven zijn gebaseerd op 72 maanden en 5.000 kilometer per jaar. Peugeot Private Lease via Wassink Autogroep wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door en overeengekomen met PSA Finance, handelsnaam van PSA Financial Services Nederland B.V. (AFM nr. 12007744). Zie www.peugeot.nl/privatelease voor alle voorwaarden. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomePeugeotModellenNieuwe Peugeot 308