Een krachtige stijl
Peugeot 3008 SUV
Nu vanaf
€ 32.380,-
Private lease
€ 516,01

Peugeot 3008 SUV

De Peugeot 3008 SUV - Een veelvuldig bekroonde SUV

Laat u verleiden door de nieuwe 3008 SUV. Deze stoere en robuuste SUV toont zijn karakter door zijn intense rijsensaties. U kunt bij de 3008 SUV kiezen voor een benzine- of dieselmotor, of plug-in hybrid-aandrijflijn (PHEV). De 3008 SUV is beschikbaar in diverse uitvoeringen: Access, Active, Allure, GT-Line en GT. Voor maximaal rijplezier en comfort is de 3008 SUV ook leverbaar met de automatische transmissie EAT8 (automaat).

Aan boord van deze SUV valt direct het spectaculaire, bijna futuristische dashboard op met zijn hightech innovaties. Door middel van de zes bijzonder elegante pianotoetsen heeft u gemakkelijk toegang tot de belangrijkste comfortfuncties: radio, airconditioning, navigatie, autoparameters, telefoon en mobiele apps. Daarnaast is de 3008 SUV voorzien van een 8″ touchscreen scherm waarop de belangrijkste rij-informatie getoond wordt.

Sinds de introductie van de nieuwe 3008 heeft deze robuuste SUV al meer dan 64 internationale awards in de wacht gesleept, waaronder de prestigieuze Europese Auto van het Jaar-titel. De 3008 SUV wist de jury te overtuigen met zijn rijkwaliteiten, exterieurdesign en uitrusting. Maar ook de nieuwe Peugeot i-Cockpit® sleepte een prijs in de wacht.

Voorraad nieuw Occasions Private lease

Als u naar deze auto kijkt, weet u het direct. Eén blik is voldoende om te zien dat deze auto er bijzonder stijlvol uitziet. Met het robuuste uiterlijk en het futuristische interieur is de perfecte mix gecreëerd in een eveneens perfecte auto. De 3008 SUV is gemaakt om erop uit te trekken. Zijn persoonlijkheid spreekt tot de verbeelding. Met strakke Full LED koplampen, vloeiende en dynamische lijnen en grote wielen is het een echte eyecatcher.

De Peugeot 3008 SUV, kies voor een trekhaak

Met de uitgebreide keuze aan uitrusting en accessoires kunt u uw nieuwe 3008 SUV aan uw levensstijl aanpassen. Denk hierbij aan een trekhaak voor bijvoorbeeld uw fietsendrager of caravan. De 3008 SUV heeft een trekgewicht tot wel 1.500kg. Daarnaast zijn er nog diverse andere accessoires verkrijgbaar bij uw 3008 SUV. Kies bijvoorbeeld uit verchroomde buitenspiegels, aluminium pedalen en voetsteun of een set dakdragers of windgeleiders. Informeer bij een Peugeot vestiging naar de mogelijkheden.

Aantrekkelijke Peugeot Private Lease deals

Bent u geïnteresseerd in Private Lease? Op de nieuwe 3008 SUV zijn diverse aantrekkelijk private lease deals van kracht. Dit zijn deals waarbij de meeste gewilde opties bij uw Peugeot zijn inbegrepen en die worden aangeboden tegen een extra aantrekkelijk maandbedrag. U rijdt dan een 3008 SUV inclusief verzekering, onderhoud en wegenbelasting. Het enige wat u nog moet doen is tanken.

Ruim aanbod aan Peugeot occasions

Wassink Autogroep heeft een ruim aanbod aan Peugeot occasions op voorraad van diverse bouwjaren en met verschillende kilometerstanden. Bekijk onze Peugeot 3008 SUV occasions online of maak een afspraak bij een van onze Peugeot vestigingen om uw droom auto te bewonderen.

Bekijk prijslijst Bekijk brochure

Waarom Peugeot Peugeot 3008 SUV Daarom Peugeot Peugeot 3008 SUV

  • Hoge instap
  • Peugeot I-Cockpit®
  • Slimme technologie
  • Plug-in Hybrid
De Peugeot 3008 SUV Allure is standaard voorzien van
Onze Peugeot 3008 SUV voorraad

Onze voorraad Peugeot 3008

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige 3008 staan?

© 2020 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. De Private Lease tarieven zijn gebaseerd op 48 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Peugeot Private Lease via Wassink Autogroep wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door en overeengekomen met PSA Finance, handelsnaam van PSA Financial Services Nederland B.V. (AFM nr. 12007744). Zie www.peugeot.nl/privatelease voor alle voorwaarden. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomePeugeotModellenPeugeot 3008 SUV