Nu te bestellen
Peugeot 3008 SUV

Peugeot 3008 SUV

De Peugeot 3008 SUV - Ook verkrijgbaar als Hybrid

Ontdek de nieuwe Peugeot 3008 SUV met zijn unieke design als echte SUV. Hij straalt kracht en verfijning uit, is dynamisch en fraai gelijnd. De moderne en bijzondere PEUGEOT i-Cockpit® en de talloze innovatieve systemen aan boord bezorgen jou een gevoel van veiligheid en geborgenheid. Dankzij de efficiënte benzine- en dieselmotoren, of de krachtige en zuinige plug-in Hybrid wordt het rijden een genot.

Aan boord van de Peugeot 3008 SUV valt direct het spectaculaire, bijna futuristische dashboard op. Maak kennis met de nieuwste versie van de PEUGEOT i-Cockpit® met zijn hightech innovaties. Het stuurwiel is nog compacter en het grote capacitieve 10 inch HD touchscreen is als een tablet in het midden van het dashboard geplaatst. Op het te configureren en te personaliseren digitale head-up instrumentenpaneel, met een schermdoorsnede van 12,3 inch, wordt de belangrijkste rijinformatie in jouw directe blikveld weergegeven.

Voorraad nieuw Occasions Private lease

De nieuwe Peugeot 3008 SUV Hybrid

De nieuwe Peugeot 3008 SUV HYBRID combineert vermogen met raffinement, met state of the art technologie die bijdraagt aan een bijzonder rijervaring. De twee aandrijflijnen HYbrid 225 pk en HYbrid4 300 pk die elektrische aandrijving combineren met een benzinemotor zijn beide efficiënt en dynamisch. De 100% elektrische modus bied je een bijzondere stille rijbelevenis.

De Peugeot 3008 SUV, kies voor een trekhaak

Met de uitgebreide keuze aan uitrusting en accessoires kun je jouw nieuwe 3008 SUV aan jouw levensstijl aanpassen. Denk hierbij aan een trekhaak voor bijvoorbeeld je fietsendrager of caravan. De 3008 SUV heeft een trekgewicht tot wel 1.500kg. Daarnaast zijn er nog diverse andere accessoires verkrijgbaar bij jouw 3008 SUV. Kies bijvoorbeeld uit verchroomde buitenspiegels, aluminium pedalen en voetsteun of een set dakdragers of windgeleiders. Informeer bij een Peugeot vestiging naar de mogelijkheden.

Aantrekkelijke Peugeot Private Lease deals

Ben je geïnteresseerd in Private Lease? Op de nieuwe 3008 SUV zijn diverse aantrekkelijk private lease deals van kracht. Dit zijn deals waarbij de meeste gewilde opties bij jouw Peugeot zijn inbegrepen en die worden aangeboden tegen een extra aantrekkelijk maandbedrag. Je rijdt dan een 3008 SUV inclusief verzekering, onderhoud en wegenbelasting. Het enige wat je nog moet doen is tanken.

Ruim aanbod aan Peugeot occasions

Wassink Autogroep heeft een ruim aanbod aan Peugeot occasions op voorraad van diverse bouwjaren en met verschillende kilometerstanden. Bekijk onze Peugeot 3008 SUV occasions online of maak een afspraak bij een van onze Peugeot vestigingen om jouw droom auto te bewonderen.

Bekijk prijslijst

Waarom Peugeot Peugeot 3008 SUV Daarom Peugeot Peugeot 3008 SUV

  • Hoge instap
  • Peugeot I-Cockpit®
  • Slimme technologie
  • Plug-in Hybrid
De Peugeot 3008 SUV Active is standaard voorzien van
Onze Peugeot 3008 SUV voorraad

Onze voorraad Peugeot 3008

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige 3008 staan?

© 2023 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. De Private Lease tarieven zijn gebaseerd op 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Peugeot Private Lease via Wassink Autogroep wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door en overeengekomen met PSA Finance, handelsnaam van PSA Financial Services Nederland B.V. (AFM nr. 12007744). Zie www.peugeot.nl/privatelease voor alle voorwaarden. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomePeugeotModellenPeugeot 3008 SUV