Rijklaar vanaf
€ 41.640,-

Peugeot 3008 SUV

De Peugeot 3008 SUV - Ook verkrijgbaar als Hybrid

Ontdek de nieuwe Peugeot 3008 met zijn unieke design als echte SUV. Hij straalt kracht en verfijning uit, is dynamisch en fraai gelijnd. De moderne en bijzondere PEUGEOT i-Cockpit® en de talloze innovatieve systemen aan boord bezorgen jou een gevoel van veiligheid en geborgenheid. Dankzij de efficiënte benzine- en dieselmotoren, of de krachtige en zuinige plug-in Hybrid wordt het rijden een genot.

Aan boord van de Peugeot 3008 SUV valt direct het spectaculaire, bijna futuristische dashboard op. Maak kennis met de nieuwste versie van de PEUGEOT PANORAMIC i-Cockpit® met zijn hightech innovaties.

Voorraad nieuw Occasions Private lease

De nieuwe Peugeot 3008 SUV Hybrid

De nieuwe Peugeot 3008 HYBRID combineert vermogen met raffinement, met state of the art technologie die bijdraagt aan een bijzonder rijervaring. De HYbrid 136 pk aandrijflijn combineert elektrische aandrijving met een benzinemotor en zijn beide efficiënt en dynamisch. De Peugeot 3008 is ook beschikbaar als 100% elektrische uitvoering. Ontdek de Peugeot E-3008

De Peugeot 3008 SUV, kies voor een trekhaak

Met de uitgebreide keuze aan uitrusting en accessoires kun je jouw nieuwe 3008 aan jouw levensstijl aanpassen. Denk hierbij aan een trekhaak voor bijvoorbeeld je fietsendrager of caravan. Daarnaast zijn er nog diverse andere accessoires verkrijgbaar bij jouw 3008. Informeer bij een Peugeot vestiging naar de mogelijkheden.

Aantrekkelijke Peugeot Private Lease deals

Ben je geïnteresseerd in Private Lease? Op de nieuwe 3008 zijn diverse aantrekkelijk private lease deals van kracht. Dit zijn deals waarbij de meeste gewilde opties bij jouw Peugeot zijn inbegrepen en die worden aangeboden tegen een extra aantrekkelijk maandbedrag. Je rijdt dan een 3008 inclusief verzekering, onderhoud en wegenbelasting. Het enige wat je nog moet doen is tanken.

Ruim aanbod aan Peugeot occasions

Wassink Autogroep heeft een ruim aanbod aan Peugeot occasions op voorraad van diverse bouwjaren en met verschillende kilometerstanden. Bekijk onze Peugeot 3008 SUV occasions online of maak een afspraak bij een van onze Peugeot vestigingen om jouw droom auto te bewonderen.

Bekijk prijslijst

Waarom Peugeot Peugeot 3008 Daarom Peugeot Peugeot 3008

  • Hoge instap
  • Peugeot I-Cockpit®
  • Slimme technologie
De Peugeot 3008 SUV Active is standaard voorzien van
Onze Peugeot 3008 SUV voorraad

Onze voorraad Peugeot 3008

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige 3008 staan?

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. De Private Lease tarieven zijn gebaseerd op 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Peugeot Private Lease via Wassink Autogroep wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door en overeengekomen met PSA Finance, handelsnaam van PSA Financial Services Nederland B.V. (AFM nr. 12007744). Zie www.peugeot.nl/privatelease voor alle voorwaarden. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomePeugeotModellenPeugeot 3008 SUV