Nu in de showroom
Peugeot 208
Rijklaar vanaf
€ 24.900,-

Nieuwe Peugeot 208

De nieuwe Peugeot 208 - the power of choice

Word onweerstaanbaar en kies voor de nieuwe Peugeot 208. Deze nieuwe Peugeot heeft een sterke persoonlijkheid waarmee je gezien mag worden. De lage daklijn en de lange motorkap onthullen zijn sportieve aard. Daarnaast is de nieuwe 208 verkrijgbaar in frisse carrosseriekleuren waarmee uw Peugeot vooral zal opvallen. De nieuwe 208 is leverbaar met een elektro-, benzine- of een hybridemotor. Alle motoren zijn krachtig en zuinig. Als je meer rust wilt in je rijgedrag kun je kiezen voor een soepele automatische versnellingsbak (EAT8). Wil je het graag zelf in de hand houden? Kies dan voor de handgeschakelde versnellingsbak.

Voorraad nieuw Occasions Private lease

Nieuwe Peugeot I-Cockpit®

Het interieur is voorzien van de nieuwste Peugeot i-Cockpit® 3D met een compact stuurwiel met geïntegreerde bedieningstoetsen, een configureerbaar instrumentenpaneel met uniek 3D-effect en een 10″-HD touchscreen. Het design van de 208 is volledig op de schop genomen. Met een lage daklijn en een lange motorkap oogt hij direct al een stuk sportiever. De frisse carrosseriekleuren vallen direct op. In combinatie met de Black Diamond carrosserieafwerking is de 208 voorzien van een zwart carrosserie bij de bovenste helft. Een stoere, verchroomde grille en gewaagde blik geven hem een moderne kijk. De full-LED koplampen en LED dagrijverlichting geven hem het karakter van een leeuw. Met een klauwafdruk als koplamp zie je het direct (afhankelijk van het uitrustingsniveau). Aan de achterzijde weet de 208 zich te onderscheiden door middel van zijn zwarte horizontale balk die voorzien is van full-LED verlichting.

 

Aantrekkelijke Private Lease deals

Ben je geïnteresseerd in Peugeot 208 Private Lease? Op de nieuwe 208 zijn diverse aantrekkelijk private Lease deals van kracht. Dit zijn deals waarbij de meeste gewilde opties bij uw nieuwe 208 zijn inbegrepen en die worden aangeboden tegen een extra aantrekkelijk maandbedrag. Je rijdt dan een nieuwe Peugeot inclusief verzekering, onderhoud en wegenbelasting. Het enige wat je nog moet doen is tanken.

Ruim aanbod aan Peugeot 208 occasions

Daarnaast heeft Wassink Autogroep een ruim aanbod aan Peugeot 208 occasions op voorraad van diverse bouwjaren en met verschillende kilometerstanden. Bekijk onze occasions online of maak een afspraak bij een van onze Peugeot vestigingen om uw droomauto te bewonderen.

Waarom Peugeot Nieuwe Peugeot 208 Daarom Peugeot Nieuwe Peugeot 208

  • Peugeot I-Cockpit®
  • Laag brandstofverbruik
  • Slimme technologie
DE PEUGEOT 208 GT IS STANDAARD VOORZIEN VAN
Onze Peugeot 208 voorraad

Onze voorraad Peugeot 208

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige 208 staan?

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. De Private Lease tarieven zijn gebaseerd op 72 maanden en 5.000 kilometer per jaar. Peugeot Private Lease via Wassink Autogroep wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door en overeengekomen met PSA Finance, handelsnaam van PSA Financial Services Nederland B.V. (AFM nr. 12007744). Zie www.peugeot.nl/privatelease voor alle voorwaarden. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomePeugeotModellenNieuwe Peugeot 208