De hightech SUV
Peugeot 2008
Nu vanaf
€ 24.610,-
Private lease
€ 369,-

2008

Peugeot 2008 - Flexibel en veelzijdig

Laat u verleiden door het compacte en stoere design van een nieuwe SUV van Peugeot. De 2008 is robuust, krachtig en heeft een geraffineerd karakter. De in de carrosserie geïntegreerde koplampen geven de auto een katachtige blik. Op de 2008 Allure bestaan de reflectoren uit verchroomde en zwarte elementen.

De cockpit van de 2008 is voorzien van de nieuwste technologieën. De Peugeot i-Cockpit® is een strakke cockpit voorzien van een compact stuurwiel (waarmee u gemakkelijker en meer ontspannen stuurt door de lage handpositie), een 7″ touchscreen en een head-up instrumentenpaneel.  Met het 7″ touchscreen kunt u de belangrijkste functies van de auto bedienen, wat de rijervaring nog unieker maakt. Rijden met de nieuwe 2008 SUV is simpelweg verslavend.

Voorraad nieuw Occasions Contact

Zuinige automaat

De vernieuwde automatische transmissie (EAT6) van Peugeot heeft een lage CO2-uitstoot en is verrassend zuinig. De 2008 geeft u een prettige en rustige rij-ervaring zodat u uitgerust aankomt op uw bestemming. De EAT6 uitvoering is de nieuwe maatstaf in het segment van benzineauto’s met een automatische transmissie.

Ruim aanbod aan Peugeot 2008 occasions

Daarnaast heeft Wassink Autogroep een ruim aanbod aan Peugeot 2008 occasions op voorraad van diverse bouwjaren en met verschillende kilometerstanden. Bekijk onze occasions online of maak een afspraak bij een van onze Peugeot vestigingen om uw droom auto te bewonderen.

Bekijk Prijslijst Bekijk brochure

Waarom Peugeot 2008 Daarom Peugeot 2008

  • GT-Line uitvoering
  • Hoge instap
  • Slimme technologie
  • Zuinig
Peugeot 2008 Allure standaard voorzien van

© 2020 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. De Private Lease tarieven zijn gebaseerd op 48 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Peugeot Private Lease via Wassink Autogroep wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door en overeengekomen met PSA Finance, handelsnaam van PSA Financial Services Nederland B.V. (AFM nr. 12007744). Zie www.peugeot.nl/privatelease voor alle voorwaarden. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomePeugeotModellen2008