Nu in de showroom
De nieuwe Peugeot 2008
Rijklaar vanaf
€ 31.920,-

Nieuwe Peugeot 2008

De nieuwe Peugeot 2008 SUV - Nu ook volledig elektrisch

Ontdek de nieuwe Peugeot 2008 SUV, een veelzijdige SUV die je dankzij de innovatieve PEUGEOT i-Cockpit® 3D en hoogwaardige technologieën een sublieme rijervaring biedt. Daarnaast beschikt de nieuwe 2008 over diverse efficiënte aandrijflijnen naar keuze met een verbrandingsmotor of elektrisch. De nieuwe 2008 SUV biedt met zijn grote flexibel in te delen bagageruimte en neerklapbare achterbank voor vele gebruiksmogelijkheden. Ook aan de passagiers achterin is gedacht. Comfort staat hoog in het vaandel bij Peugeot.  Zo ook bij de nieuwe 2008. Door het schuif-/kanteldak is er een zee aan licht aanwezig.

Voorraad nieuw Occasions Offerte

Een compacte, veelzijdige SUV met een krachtig design en boordevol met nieuwe technologieën. De nieuwe Peugeot 2008 voldoet aan al deze eisen en geeft je een sublieme rijervaring. De innovatieve Peugeot 3D I-Cockpit en scherpe LED koplampen geven hem een zeer moderne look mee. Een stoere verschijning met strakke, vloeiende lijnen. Vanaf de zijkant zijn de in een diamant geslepen vlakken goed zichtbaar. Met een gedurfde voorzijde en een strakke achterzijde is de buitenkant voorzien van een dynamische uitstraling. De binnenzijde is gevuld met allerlei technologieën die je helpen bij het autorijden.

Makkelijker trekken met de Peugeot 2008 SUV

Met de uitgebreide keuze aan accessoires en uitrustingen, kunt u uw nieuwe 2008 helemaal aan uw levensstijl aanpassen. Denk hierbij aan een trekhaak voor bijvoorbeeld jouw fietsendrager.

Aantrekkelijke Peugeot Private Lease deals

Ben je geïnteresseerd in Private Lease? Op de nieuwe Peugeot 2008 zijn diverse aantrekkelijk private lease deals van kracht. Dit zijn deals waarbij de meeste gewilde opties bij jouw nieuwe Peugeot zijn inbegrepen en die worden aangeboden tegen een extra aantrekkelijk maandbedrag. Je rijdt dan een nieuwe 2008 inclusief verzekering, onderhoud en wegenbelasting. Het enige wat je nog moet doen is tanken.

Bekijk brochure

Waarom Peugeot Nieuwe Peugeot 2008 Daarom Peugeot Nieuwe Peugeot 2008

  • Slimme technologie
  • Zuinig
  • Peugeot I-Cockpit®
Onze Peugeot 2008 SUV voorraad

Onze voorraad Peugeot 2008

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige 2008 staan?

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. De Private Lease tarieven zijn gebaseerd op 72 maanden en 5.000 kilometer per jaar. Peugeot Private Lease via Wassink Autogroep wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door en overeengekomen met PSA Finance, handelsnaam van PSA Financial Services Nederland B.V. (AFM nr. 12007744). Zie www.peugeot.nl/privatelease voor alle voorwaarden. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomePeugeotModellenNieuwe Peugeot 2008