Nu vanaf
€ 42.918,-

Nieuwe Peugeot E-Rifter

PEUGEOT E-RIFTER: Elektrificatie en Avontuur in Stijl

De nieuwe PEUGEOT E-RIFTER brengt elektrificatie en efficiëntie naar nieuwe hoogten, met een indrukwekkende actieradius tot 320 kilometer. Het model, opgedeeld in drie karaktervolle varianten – ALLURE, EMOTION en EXCELLENCE – belooft een opmerkelijke gebruiksvriendelijkheid voor een actief dagelijks leven.

ALLURE: Avontuurlijk Design voor Optimistische Ontdekkers

Het avontuurlijke design van de E-RIFTER krijgt een boost met een nieuw ontworpen front, expressieve carrosseriekleuren zoals Vert Sirkka en Bleu Kiama, en een uitnodigend interieur met een 10-inch HD-touchscreen. Het model is ideaal voor outdoor-activiteiten, met zijn brede wielkasten, imposante flankbeschermers, dakdragers, en royale bodemvrijheid.

EMOTION: Rijplezier en Technologische Innovatie

De E-RIFTER biedt meer rijplezier dan ooit, dankzij geavanceerde technologieën. Met een volledig digitaal instrumentarium van 10 inch, een centraal gemonteerd 10-inch HD-touchscreen, en een nieuw, compact, met leder bekleed en verwarmbaar stuurwiel, zet de E-RIFTER de standaard voor innovatie. Rijhulpsystemen, waaronder adaptieve cruise control, vermoeidheidsherkenning, en een verbeterde parkeerassistent, versterken het gevoel van controle en veiligheid.

EXCELLENCE: Efficiëntie en Connectiviteit in de Elektrische Wereld

Met een 100% elektrische aandrijflijn die efficiënter is dan ooit tevoren, biedt de E-RIFTER een actieradius tot 320 kilometer. De drie rijmodi – Eco, Power, en Normal – zorgen voor comfortabel vermogen. Het regeneratieve remsysteem, een warmtepomp, en diverse laadopties, inclusief DC-snelladen, maken de E-RIFTER een toonbeeld van efficiëntie. Connectiviteit van de nieuwste generatie, met een 10-inch HD-touchscreen, draadloze smartphone-oplader, en PEUGEOT i-Connect® technologieën, sluiten naadloos aan op de moderne behoeften.

 

Waarom Peugeot Peugeot E-Rifter Daarom Peugeot Peugeot E-Rifter

  • 100% elektrisch
  • 7 Zitplaatsen
  • Peugeot I-Cockpit®
Technische specificaties

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. De Private Lease tarieven zijn gebaseerd op 72 maanden en 5.000 kilometer per jaar. Peugeot Private Lease via Wassink Autogroep wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door en overeengekomen met PSA Finance, handelsnaam van PSA Financial Services Nederland B.V. (AFM nr. 12007744). Zie www.peugeot.nl/privatelease voor alle voorwaarden. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomePeugeotModellenNieuwe Peugeot E-Rifter