Peugeot E-5008

De Nieuwe PEUGEOT E-5008

De gloednieuwe PEUGEOT E-5008 biedt voor 7 passagiers zitplekken en een elektrische actieradius tot wel 660 km. Profiteer van het STLA Medium-platform. De E-5008 is een grote SUV met een gedurfd ontwerp, een gastvrij interieur en efficiënte elektrische prestaties. PEUGEOT biedt ook totale gemoedsrust aan jou als berijder door de PEUGEOT E-5008 te voorzien van 8 jaar/160.000 km dekking via het ALLURE CARE-programma.

ALLURE: Een Ontwerp dat de Dynamiek van een Ware SUV Combineert met de Verfijning van een Topsegment Model

De nieuwe PEUGEOT E-5008 biedt een aerodynamische silhouet en een verfijnd interieur, terwijl het zorgt voor optimale efficiëntie.

  • Een Sterke en Dynamische Houding: De nieuwe E-5008 wordt gekenmerkt door zijn sterke SUV-karakter, dat robuustheid en veiligheid uitstraalt, gecombineerd met een zeer dynamisch silhouet.
  • Een Hi-Tech Esthetiek: De verfijnde grille wordt benadrukt door een slanke, elegante zwarte band die zich rondom de hele voorkant van de E-5008 wikkelt en ultra-compacte LED-koplampen op alle versies integreert.
  • Superieure Verfijning: Het interieur van de E-5008 is ontworpen om zijn inzittenden een bijzonder warme en gastvrije sfeer te bieden, als een hi-tech lounge, comfortabel gezeten en geïsoleerd van externe geluidshinder.

EMOTIE: OM TE RIJDEN EN TE ERVAREN, BIEDT DE E-5008 UNIEK PLEZIER

Als het gaat om emotie, laat de nieuwe E-5008 niemand achter. De bestuurder staat centraal in de spectaculaire Panoramic i-Cockpit®, terwijl de passagiers profiteren van uitzonderlijke interieurruimte en comfort.

  • Het “next-level Panoramic i-Cockpit®”: De PEUGEOT-teams besloten om twee van de drie fundamentele elementen van de i-Cockpit® samen te brengen: het head-up display en het grote centrale touchscreen. Deze zijn nu geïntegreerd in een gebogen panoramascherm met een enkel 21’’ high-definition paneel dat zich uitstrekt van de linkerzijde van het dashboard tot de middenconsole.
  • Een compact stuurwiel met nieuwe bedieningselementen: Het compacte stuurwiel is uitgebreid herwerkt om nog meer sensaties en meer rijcomfort te bieden. Het compacte stuurwiel is standaard verwarmd op de E-5008 GT.

UITMUNTENDHEID: REFERENTIE ELEKTRISCHE PRESTATIES

De nieuwe E-5008 biedt een scala aan elektrische en geëlektrificeerde aandrijflijnen die de benchmark in het segment stellen voor prestaties, niet alleen qua actieradius, maar ook door de keuze die het biedt.

  • Een Breed Scala aan Elektrische Motoren: De nieuwe E-5008 heeft een reeks permanent-magneet synchrone motoren die variëren van 500 tot 660 km elektrische actieradius.
  • Een Bijzonder Efficiënt Elektrisch Platform: De E-5008 profiteert van het nieuwe STLA Medium-platform van Stellantis, in een configuratie die is uitgebreid in vergelijking met de E-3008.

Met zijn baanbrekende technologieën en toonaangevende prestaties, vertegenwoordigt de PEUGEOT E-5008 de toekomst van elektrische mobiliteit en bevestigt zijn positie als een van de meest geavanceerde SUV’s op de markt.

De nieuwe Peugeot E-5008 word medio september in de showroom verwacht.

Houd mij op de hoogte

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. De Private Lease tarieven zijn gebaseerd op 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Peugeot Private Lease via Wassink Autogroep wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door en overeengekomen met PSA Finance, handelsnaam van PSA Financial Services Nederland B.V. (AFM nr. 12007744). Zie www.peugeot.nl/privatelease voor alle voorwaarden. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomePeugeotModellenPeugeot E-5008