Nu in de showroom
De nieuwe Peugeot e-2008
Rijklaar vanaf
€ 39.270,-

Nieuwe Peugeot e-2008

Ontdek de nieuwe Peugeot e-2008 – De Revolutionaire Elektrische SUV

verwelkom de nieuwe generatie elektrische voertuigen met de baanbrekende Peugeot e-2008. Deze opwindende elektrische SUV combineert geavanceerde technologie, opvallend design en een duurzame aandrijflijn om een unieke rijervaring te bieden. Laat je meeslepen door de krachtige prestaties, het indrukwekkende bereik en het comfortabele interieur van de e-2008.

Emissievrij rijden zonder compromissen

Met de geavanceerde elektromotor van de Peugeot e-2008 geniet je van een stille en soepele rit, zonder concessies te doen aan de prestaties. De elektromotor levert een vermogen van 156 pk (115 kW) waardoor je moeiteloos versnelt en snel reageert op het gaspedaal.

Indrukwekkende actieradius en laadmogelijkheden

Met de Peugeot e-2008 hoef je je geen zorgen te maken over de afstand die je kunt afleggen. De e-2008 is uitgerust met een hoogwaardige accu met een capaciteit van 51 kWh, waardoor je een geschatte actieradius van ongeveer 400 kilometer (WLTP-cyclus) hebt. Of je nu dagelijks pendelt of een langere rit maakt, de e-2008 biedt voldoende bereik voor al je avonturen.

Het opladen van de e-2008 is eenvoudig en handig. Je kunt hem thuis opladen via een standaard stopcontact, bij een publiek laadpunt of bij een snellader. Met een 100 kW snellader kun je de batterij binnen slechts 30 minuten tot 80% opladen, zodat je snel weer op weg kunt.

Een toekomstgericht design en geavanceerd interieur

De Peugeot e-2008 is niet alleen revolutionair onder de motorkap, maar ook qua design en interieur. Met zijn dynamische en gestroomlijnde silhouet trekt de e-2008 direct de aandacht. Het kenmerkende Peugeot-design wordt gecombineerd met moderne accenten en subtiele elektrische details om een opvallende uitstraling te creëren. Stap in het interieur van de e-2008 en je wordt omringd door comfort en technologie. Het hoogwaardige interieur biedt ruimte en comfort voor alle inzittenden, met hoogwaardige materialen en ergonomische stoelen. Het digitale instrumentenpaneel en het touchscreen-infotainmentsysteem houden je verbonden en geïnformeerd tijdens elke rit. Bovendien beschikt de e-2008 over geavanceerde rijhulpsystemen die zorgen voor een veilige en ontspannen rijervaring.

Stel samen en bestel online

Waarom Peugeot Nieuwe Peugeot e-2008 Daarom Peugeot Nieuwe Peugeot e-2008

  • Modern en gedurfd design
  • 100% elektrisch
  • Hoge instap
DE NIEUWE PEUGEOT E-2008 GT IS STANDAARD VOORZIEN VAN

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. De Private Lease tarieven zijn gebaseerd op 72 maanden en 5.000 kilometer per jaar. Peugeot Private Lease via Wassink Autogroep wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door en overeengekomen met PSA Finance, handelsnaam van PSA Financial Services Nederland B.V. (AFM nr. 12007744). Zie www.peugeot.nl/privatelease voor alle voorwaarden. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomePeugeotModellenNieuwe Peugeot e-2008