Peugeot 308
Het nieuwe gezicht van peugeot
Nu vanaf
€ 27.790,-
Private lease
€ 399,-

Nieuwe Peugeot 308

Ultieme verleiding

Wanneer je de nieuwe Peugeot 308 met zijn exclusieve design voor het eerst ziet, zul je direct onder de indruk zijn. Als eerste Peugeot in serieproductie draagt hij het nieuwe Peugeot-schild, een tijdloos embleem dat het Peugeot-erfgoed en de innovativiteit van het merk anno nu in zich verenigt. Dit nieuwe embleem met zijn moderne typografie vormt een opvallend element van de grille. Het 308-embleem prijkt op de motorkap, als onderdeel van het nieuwe gezicht van het merk.

De nieuwe Peugeot 308 Hybrid | De compacte plug-in hybride

Maak kennis met de nieuwe Peugeot 308 en laat je verleiden door zijn exclusieve karakter en dynamiek. Geniet van elk moment dankzij de innovatieve en hoogwaardige technologieën van de nieuwe Peugeot i-Cockpit®. Het comfort, de efficiency en de prestaties maken het rijplezier compleet, ongeacht of je kiest voor Plug-in Hybrid, benzine of diesel.

Aantrekkelijke Private Lease deals

Bent u geïnteresseerd in Peugeot 308 Private Lease? Op de nieuwe 308 zijn diverse aantrekkelijk private Lease deals van kracht. Dit zijn deals waarbij de meeste gewilde opties bij uw nieuwe 308 zijn inbegrepen en die worden aangeboden tegen een extra aantrekkelijk maandbedrag. U rijdt dan een nieuwe Peugeot inclusief verzekering, onderhoud en wegenbelasting. Het enige wat u nog moet doen is tanken.

Ruim aanbod aan Peugeot 308 occasions

Daarnaast heeft Wassink Autogroep een ruim aanbod aan Peugeot 308 occasions op voorraad van diverse bouwjaren en met verschillende kilometerstanden. Bekijk onze occasions online of maak een afspraak bij een van onze Peugeot vestigingen om uw droomauto te bewonderen.

© 2020 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. De Private Lease tarieven zijn gebaseerd op 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Peugeot Private Lease via Wassink Autogroep wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door en overeengekomen met PSA Finance, handelsnaam van PSA Financial Services Nederland B.V. (AFM nr. 12007744). Zie www.peugeot.nl/privatelease voor alle voorwaarden. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomePeugeotModellenNieuwe Peugeot 308