Het nieuwe gezicht van Peugeot
Peugeot 308 SW
Rijklaar vanaf
€ 33.800,-

Nieuwe Peugeot 308 SW

Met het nieuwe PEUGEOT-logo centraal op de verticaal geplaatste grille, heeft de nieuwe Peugeot 308 SW een krachtige uitstraling die versterkt wordt door de lange motorkap en ver naar achteren geplaatste voorruit. Zijn gedurfde proporties, expressieve stijl en strakke en aantrekkelijke design geven hem een sterke, onderscheidende persoonlijkheid. Deze auto voldoet aan geen enkel cliché en weet toch praktische inzetbaarheid te combineren met flexibiliteit. Het pure silhouet van deze compacte en ruime stationwagon wordt gekenmerkt door sportieve katachtige lijnen. Verchroomde accenten, slanke koplampen en het nieuwe embleem met de leeuw van het merk onderstrepen zijn dynamische karakter.

Techno spirit

De nieuwe Peugeot i-Cockpit® is nog ergonomischer en intuïtiever te bedienen. Hij biedt eenvoudig toegang tot de vele doordachte functies, zodat jij je volop op het rijplezier kunt concentreren.
  • Nieuw compact stuurwiel met stuurwielverwarming en bedieningsfuncties voor de radio, het multimediasysteem, de telefoon en de rijhulpsystemen.
  • Nieuw digitaal head-up instrumentenpaneel of digitaal holografisch 3D-instrumentenpaneel.
De PEUGEOT i-Cockpit® is ook voor de voorpassagier gemakkelijk te bedienen:
    • Nieuw intuïtief te bedienen en te personaliseren touchscreen met meerdere vensters en nieuwe virtuele i-toggle switches.
    • Nieuwe middenconsole met meerdere opbergmogelijkheden.

Fraai profiel en veel inhoud

Het sportieve en pure profiel van de nieuwe compacte Peugeot 308 SW kenmerkt zich door een aerodynamische lijn en een gespierde achterzijde waarachter een riante bagageruimte schuilgaat. Voor extra gebruiksgemak kun je met een voetbeweging de elektrisch bedienbare handsfree achterklep openen en sluiten. De elegante, glanzend zwarte dakrails versterken het ranke silhouet.

Smalle koplampen

De ultracompacte lichtsignatuur aan de voorzijde vormt een uiterst modern en hightech designelement. De smalle maar krachtige koplampen zijn kenmerkend voor de dynamiek en het karakter van de nieuwe Peugeot 308 SW. Ze zijn voorzien van led-technologie of de Peugeot Matrix LED-technologie, met aan de buitenzijde de dagrijverlichting in de vorm van hoektanden in de voorbumper.

Ervaar de nieuwe Peugeot 308 SW zelf tijdens een uitgebreide proefrit. Vraag een Peugeot 308 SW proefrit aan.

Bekijk prijslijst

Waarom Peugeot Peugeot 308 SW Daarom Peugeot Peugeot 308 SW

  • Cruise control
  • Hill Start Assist
  • Slimme technologie
Technische specificaties

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. De Private Lease tarieven zijn gebaseerd op 72 maanden en 5.000 kilometer per jaar. Peugeot Private Lease via Wassink Autogroep wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door en overeengekomen met PSA Finance, handelsnaam van PSA Financial Services Nederland B.V. (AFM nr. 12007744). Zie www.peugeot.nl/privatelease voor alle voorwaarden. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomePeugeotModellenNieuwe Peugeot 308 SW